God jul, Peter!

UDGIVELSESDATO 07-06-2019
FORFATTER Claus Oldenburg
ISBN 9788726194760
FILSTØRRELSE 7,53 MB
FILNAVN God jul, Peter!.pdf
Defalske9ere.dk God jul, Peter! Image
Dette er en anderledes julehistorie, der er inspireret af biblens scenarier og karakterer, men som udspiller sig i en moderne tidsalder. Ærkeenglen Gabriel kommer på en usædvanlig og hård opgave, da han bliver sendt til Fyn i slutningen af 1980‘erne for at finde en kvinde ved navn Maria, der efter sigende er gravid med et vaskeægte superbarn. Der er mange, som vil gøre alt for at forhindre Gabriel i at finde Maria, før barnet bliver født, men måske vender hans held, da drengen Peter kommer ham til undsætning?Claus Oldenburg er en dansk forfatter og sognepræst i Garnisonskirken i København. Han står bag en række børnebøger og essays, der handler om eller genfortæller bibelhistorier. Han har desuden skrevet artikler om den tyske forfatter og nobelprismodtager Thomas Mann.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

God jul, Peter! er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Claus Oldenburg. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Claus Oldenburg bog online og også downloade det gratis!

God jul, Peter! | eReolen GO!

View credits, reviews, tracks and shop for the 2008 CD release of En God Jul Och Ett Gott Nytt År on Discogs.

En god jul och ett gott nytt år by Peter Jöback (Album ...

God jul, Peter! Prøv gratis God jul, Peter! 0.0 0 5 Forfatter: Claus Oldenburg. Findes som e-bog. Dette er en anderledes julehistorie, der er inspireret af biblens scenarier og karakterer, men som udspiller sig i en moderne tidsalder.

RELATEREDE BØGER

El beso y otras leyendas
Valget
Breve til Saxo
Hiking and Biking Peru´s Inca Trails: Trekking & Mountain Biking in the Sacred Valley
Oh, du dejlige kvinde
Kun en skygge
Marit Skjölte
Mad, mening og magiske øjeblikke
På alfarvej i Kina
På ferie i Pakistan
Vermund og Uffe
Vi ejer himlen
Drengen som ville være menneske
Jeg kender en bygningsarbejder