Med Gud i den ene hånd og tvivlen i den anden

UDGIVELSESDATO 26-03-2020
FORFATTER Kirsten Jacobsen
ISBN 9788740062991
FILSTØRRELSE 2,54 MB
FILNAVN Med Gud i den ene hånd og tvivlen i den anden.pdf
Defalske9ere.dk Med Gud i den ene hånd og tvivlen i den anden Image
Den første biografi om og med en af Danmarks mest prisbelønnede og anerkendte kunstnere.Siden august 2018 har billedhuggeren Ingvar Cronhammar – i sol og regn, mørke og sne – kørt Danmark rundt i sin Audi Q5 sammen med forfatter Kirsten Jacobsen. Undervejs har de talt om hans kraftfulde kunstværker i det offentlige rum – fra Gråsten til Skagen, fra Herning til Rosenhaven ved Fredensborg Slot og det imponerende monumentområde ved Jelling.De har kørt gennem landsbyer, hvor rækker af tilgroede, forladte huse i dag – med Cronhammars ord – ”står som halvkvalte skrig og med vinduernes tomme øjne” og gennem svimlende smukke hedestrækninger, hvor kunstneren bliver utilpas ved vindmøllernes skalering i forhold til landskabets naturlige fikspunkter. De har siddet i middelalderkirker og talt om Cronhammars religiøse anfægtelser og det, han kalder sine anelser (læs: inspiration), der kan opstå ud af intet.Ingvar Cronhammar søger håbet og lyset, men tumler med troen, tvivlen og mørket. Han er svær at overse i det offentlige rum og i kunstcirklerne; men han er normalt meget tilbageholdende og privat. På disse roadtrips og i sit hjem uden for Herning fortæller han for første gang om sig selv og de – hidtil ukendte – barske sider af sin opvækst, der har sat sit aftryk på hans livssyn og kunstværker.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Med Gud i den ene hånd og tvivlen i den anden er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Kirsten Jacobsen. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Kirsten Jacobsen bog online og også downloade det gratis!

STORT JUNG-INTERVIEW: Musik, der er til at forstå

Mange er fortsat i tvivl om hvorvidt man må genopvarme mad med spinat og persille, og tvivlen skyldes frygten for at blive syg af maden. Og må du stadig ikke genopvarme hverken spinat eller persille, når det først har været tilberedt én gang? Det vil vi prøve at...

Jeg satt i kondomdress med Ibux og Paracet i den ene... - Dagbladet

Vaata sõna give med den ene hånd og tage med den anden tõlge taani-prantsuse. Sõnaraamat on mitmekülgne sõnaraamat internetis. Cela reviendrait à déshabiller Pierre pour habiller Paul. Det er det samme som at give med den ene hånd og tage med den anden.

RELATEREDE BØGER

Af en instrumentalists bekendelser
Snow (med gloser)
Luther
Sweet Filthy Boy
Road Trip USA: Atlantic Coast
STÆRK
Kim Malthe-Bruun og krigen
Kokseby. Sodavandsmysteriet
Unheimlich
Krystalskoven
الصيفُ الإسبانيّ -قصةٌ جنسيةٌ قصيرة
Brottsjöar
Efterladt
Djævlens pagt #1: De fortabte sjæle