Den første postflyver

UDGIVELSESDATO 20-11-2019
FORFATTER Alan Lindsey
ISBN 9788726316254
FILSTØRRELSE 2,57 MB
FILNAVN Den første postflyver.pdf
Defalske9ere.dk Den første postflyver Image
Dette er historien om en af verdens mange ukendte helte, den britiske ingeniør og pilot Ernest Edmund Fresson (1891-1963), som blev en af pionererne i britisk luftfartshistorie. Flyvning i starten af 1900-tallet var meget anderledes end den, vi kender i dag. Fresson fløj rundt i spinkle, åbne flyvemaskiner i al slags vejr og uden instrumentering for at etablere postruter til de meget afsidesliggende og stormblæste øer i det nordlige Skotland. I sit bevingede liv gjorde Fresson desuden tjeneste som pilot og konsulent under de to verdenskrige, han stiftede bekendtskab med legenden Charles Lindbergh og oprettede selskabet Highway Airlines.Alan Lindsey er en dansk forfatter. Han har skrevet en lang række bøger og står blandt andet bag børnebogsserien om den norske dreng Simon, der er helt vild med at flyve.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Den første postflyver-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Alan Lindsey. Med webstedet defalske9ere.dk læses Den første postflyver online nu så nemt!

Charles A. Lindbergh | Gyldendal - Den Store Danske

Den første postflyver. Af: Alan Lindsey. Læseprøve Beskrivelse. Dette er historien om en af verdens mange ukendte helte, den britiske ingeniør og pilot Ernest Edmund Fresson (1891-1963), som blev en af pionererne i britisk luftfartshistorie. Flyvning i ...

Få Den Første Postflyver af Alan Lindsey som e-bog i ...

Den består af en samling artikler og essays, hvoraf det første handler om hans debut som postflyver. Han indvies til ruten over Spanien af en kollega, og det sker i en forunderlig geografitime, hvor der ikke tales om byernes størrelse og flodernes løb, men om en mark, hvor der står tre appelsintræer, som kunne være farlige i forbindelse med en nødlanding.

RELATEREDE BØGER

Penselstrøg og buestrøg
Den Seje Konge
Nýr vinur - Erótísk smásaga
Sus, vinge
International handelsret
Nymphana Gyldne øjne
Opowieść wigilijna
Scandinavian ferns
Efter mørke
Vera og den dødlækre juice
Netherlands