Lasse-Leif vil ikke tale menneskesprog

UDGIVELSESDATO 02-03-2011
FORFATTER Mette Finderup
ISBN 9788771050240
FILSTØRRELSE 2,24 MB
FILNAVN Lasse-Leif vil ikke tale menneskesprog.pdf
Defalske9ere.dk Lasse-Leif vil ikke tale menneskesprog Image
Lasse-Leif er lige blevet tre år. Han bor sammen med sin far og mor – og dukken Luske-Lise. Lasse-Leif er altid sød og velopdragen. Siger han selv. Hver gang noget går galt, er det Luske-Lises skyld …Lasse-Leif vil ikke tale menneskesprog. Han vil tale Lasse-Leif-sprog. Det er nemlig meget sjovere. Derfor siger han ”pasghetti med fætsjup” i stedet for ”spaghetti med ketchup”. Luske-Lise synes, det er smaddersjovt, men det synes mor ikke. Så nu skal Lasse-Leif til ørelæge, så han kan lære at tale menneskesprog.Mette Finderups bøger om Lasse-Leif og Luske-Lise skildrer i børnehøjde de glæder og sorger, der optager mindre børn. Bøgerne er illustreret af Annette Carlsen.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Lasse-Leif vil ikke tale menneskesprog-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Mette Finderup. Med webstedet defalske9ere.dk læses Lasse-Leif vil ikke tale menneskesprog online nu så nemt!

Kan computere lære at forstå menneskesprog?

Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene. Navn. Leverandør. Hvis du vil sende informasjon til en pasient skal dette skje med sikker kommunikasjon på sikkerhetsnivå 4. Dette tilbys ikke via NEL, men bør skje via den foretrukne kommunikasjonskanalen legekontoret benytter.

Fettleversykdom, ikke alkoholisk - NHI.no

Alvilda Book - Lasse-Leif Vil Ikke Tale Menneskesprog.

RELATEREDE BØGER

Langt fra Leverpostej
Samlede digte, ældre og nyere
De 5, samlebind 6
Erindringer om Dr. Samuel Johnson
Hvad er matematik
Berlin - Faldet, 1945
Den Første Kejser
Livet er et mirakel
Trolden Sune #1: Nye venner
Bål og brand
Billeder fra den flydende verden
Det rette erotiske compani
Kleopatras kam
I kamp mod dumhed og hykleri