Det perfekte våben

UDGIVELSESDATO 22-05-2018
FORFATTER Kirk Hamilton
ISBN 9788711795378
FILSTØRRELSE 10,67 MB
FILNAVN Det perfekte våben.pdf
Defalske9ere.dk Det perfekte våben Image
Texas-guvernørens to specialagenter går i fælden. Yancey Bannerman må kæmpe for livet dybt under jorden, mens Johnny Colt bliver tvunget til at fremstille det perfekte mordvåben, der skal bruges til det planlagte mord på guvernøren.'Bannerman og Colt' er en westernserie om de to hårdtslående følgesvende Yancey Bannerman og Johnny Colt, der gang på gang står overfor banditter og slyngler – og ofte må tage både næver og revolvere i brug for at opretholde loven og retfærdigheden.Keith Hetherington (f. 1929) er en australsk forfatter, der har udgivet mere end 600 titler. Han har skrevet bøger i flere forskellige genrer, men er primært kendt for sit enorme bidrag til westerngenren. Her har han blandt andet udgivet adskillige bøger i serien 'Bannerman og Colt', der første gang så dagens lys i 1978 med bogen 'Guvernørens penge'. Hetherington startede sin skrivekarriere allerede i sine teenageår og har udgivet bøger lige siden. Han har skrevet under adskillige pseudonymer, hvoraf Kirk Hamilton, Jake Douglas og Clayton Nash er nogle få eksempler.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Det perfekte våben er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Kirk Hamilton. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Kirk Hamilton bog online og også downloade det gratis!

Flammekasteren skabte panik på slagmarken | historienet.dk

»Det fascinerer mig, at de gamle våben er enkle, perfekt udført og uhyre præcise - jeg bygger faktisk stadig buer«, fortæller han. Interessen fører nu til, at lederen af Middelaldercentret skal med på Galathea 3 ekspeditionen og forske i, hvordan krigsførende lande producerede krudt i Middelalderen, samt hvordan blandingen af svovl, salpeter og trækul blev handlet og transporteret.

Du er det ultimative våben - Nordfront.dk

Det perfekte tool til alle soldater! De gør rengøringen og vedligeholdelsen af dit kæreste eje til en leg! Oprindeligt designet til AR15/M16/M4 men det er kun kreativiteten der sætter grænser for hvilke våben du kan kæle for med dette tool. Alle dele af værktøjet er udviklet for at din vedligeholdelse af våbnet går nemt og smertefrit.

RELATEREDE BØGER

Biskopmordene
Delhis smukkeste hænder
Owoc pożądania III - opowiadanie erotyczne
Tilfældigt strejfet
Iagttagelse og fortælling
The New Testament 12 - Colossians
Grimms samlede eventyr
Dy ser en kær lus, Læs lydret
Kärnten - Nördliche Adria
Letacq
Danmark i vore hjerter
Født i skyggernes tid
BØH!
Held i uheld