Tanketorsk og havtasker

UDGIVELSESDATO 07-01-2019
FORFATTER Lasse Bo Andersen
ISBN 9788726131628
FILSTØRRELSE 8,87 MB
FILNAVN Tanketorsk og havtasker.pdf
Defalske9ere.dk Tanketorsk og havtasker Image
Klipfisk er snapshots af stjernestunden – et hurtigt 'klip' af situationen, netop som den går i 'fisk'!Klipfisk er tør, tilbagelænet humor udsat for en bred pensel, en spids pen og en krøllet tankegang.Klipfisk er en original, dansk tegneserie skrevet og tegnet af Lasse Bo Andersen.`I sine bedste øjeblikke rummer serien beske kommentarer til det moderne menneskes modsætningsfyldte tilværelse.´- DBC, Dansk BiblioteksCenter`Lasse Bo Andersens `Klipfisk‘ har efterhånden nogle år på bagen, og den er en herlig stribe. Humoren er robust og idérig...’- Ekstra Bladet, Hans BjerregaardUdvalgte striber af tegneserien Klipfisk.Lasse Bo Andersen (f. 1964) er en dansk tegner og forfatter. Han har især udmærket sig med sin række af spændings- og gyserserier for børn, men harogså skrevet og illustreret de populære Klipfisk-tegneseriestriber til et voksent publikum.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Tanketorsk og havtasker-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Lasse Bo Andersen. Med webstedet defalske9ere.dk læses Tanketorsk og havtasker online nu så nemt!

Tanketorsk og havtasker

Tanketorsk og havtasker. 4.0 1 5 Forfatter: Lasse Bo Andersen. Findes som e-bog. Klipfisk er snapshots af stjernestunden - et hurtigt "klip" af situationen, netop som den går i "fisk"! Klipfisk er tør, tilbagelænet humor udsat for en bred pensel, en spids pen og en krøllet tankegang.

Tanketorsk og havtasker: En Klipfisk samling (Bog, Hæftet ...

Køb Tanketorsk Og Havtasker - hurtig levering og lav pris. En Klipfisk samling.En samling af Klipfisk tegneserie-striber. Klipfisk er snapshots af stje...

RELATEREDE BØGER

Borgen Unplugged #24 - 93 \
John Dewey
De tre Bukke Bruse og troldekysset
Nørdrejsen
Ødegårdsspøgelset
En uventet date
Tibet
Böhmisch Kanada, Kompass Wander- und Radwanderkarte 2032
Indoktrinering i folkeskolen
Introduktion til at se verden i et sandkorn