Stille skrig

UDGIVELSESDATO 16-07-2019
FORFATTER Katja Ranvits
ISBN 9788793755536
FILSTØRRELSE 4,40 MB
FILNAVN Stille skrig.pdf
Defalske9ere.dk Stille skrig Image
”Hun undertrykte et gisp, idet blodet fra et stort sår på maven løb ned ad benene. Og først nu forstod hun det. Hun var ofringen.”En lun sommernat finder pædagogen Cecilie Knudsen en hårdt såret kvinde i skoven tæt ved Solvang Behandlingscenter.Den ukendte kvinde bærer en dagbog, hvis grusomme beretninger viser sig at have tråde til en af Danmarkshistoriens værste kidnapningssager.Dagbogen rækker sine lange, mørke fangarme ud efter alt omkring sig. Og byder ondskaben indenfor i Cecilies liv.Pludselig ånder fortiden Cecilie tungt i nakken. En fortid hun har kæmpet for at undslippe.Stille Skrig er en historie om hvad der sker, når mennesket står over for en virkelighed, der udfordrer de rammer og normer, man lever efter.Om forfatterenKatja Ranvits har en cand.pæd. i pædagogisk psykologi og har siden 1989 skrevet en række digte og noveller. Stille Skrig er resultatet af mange års passion for at skrive og den første i en planlagt serie af filosofiske spændingsromaner om Cecilie Knudsen.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Stille skrig blev skrevet den 16-07-2019 af forfatteren Katja Ranvits. Du kan læse bogen Stille skrig i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Katja Ranvits.

Det stille skrig fra Rusland - Berlingske.dk

Skriget (norsk Skrik) er en serie malerier af Edvard Munch.Munch udførte flere versioner af motivet, fire som malerier og en som litografi. Skriget er malet i en symbolistisk ekspressionistisk stil med pastel-, olie- og tempera-farver.Farverne er generelt meget mørke. Malerierne viser i forgrunden en person, som skriger og holder sig for ørerne.

Stille skrig | Arnold Busck

Titel: Stille skrig Forfatter: Katja Ranvits - se hendes hjemmeside her. Udgivelsesdato: juli 2019 Forlag: Forlaget Forfatterskabet.dk. Fra bogens bagside læses: En lun sommernat finder pædagogen Cecilie Knudsen en hårdt såret kvinde i skoven tæt ved Solvang Behandlingscenter.

RELATEREDE BØGER

RHODODENDRON & AZALEA GÅRDHAVEN
Viljen til sejr 2
Østers
Mallorca og Menorca
Bigfoot og yetien
Professor lade forskningsmedel i egen ficka
Zonneschijn na regen - Een verhaal
En hest i Rom
Елата
Gert Frank - Helten fra Forum
Almost Nearly Perfect People