Virksomhedspant og fordringspant

UDGIVELSESDATO 01-06-2014
FORFATTER Peter Mortensen
ISBN 9788799323692
FILSTØRRELSE 2,35 MB
FILNAVN Virksomhedspant og fordringspant.pdf
Defalske9ere.dk Virksomhedspant og fordringspant Image
Bogen er en lærebog til brug for universiteter og højere læreanstalter. Den beskriver reglerne om virksomhedspant og fordringspant med særlig fokus på indholdet af de to panteretstyper samt på løsningen af de praktisk mest relevante tredjemandskonflikter. Bogen omhandler således navnlig reglerne om sikringsakter og ekstinktion.Foruden studerende henvender bogen sig til praktikere, der har behov for et let tilgængeligt overblik over reglerne og løsningen af de væsentligste tingsretlige problemstillinger om virksomhedspant og fordringspant.Bogens forfatter er:Professor, dr.jur. Peter Mortensen, Københavns Universitet
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Virksomhedspant og fordringspant-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Peter Mortensen. Med webstedet defalske9ere.dk læses Virksomhedspant og fordringspant online nu så nemt!

Omfattede aktivtyper

Virksomhedspant blev indført i dansk ret 1. januar 2006 efter anbefaling af kommissionen bag betænkning 1459. Virksomhedspant er et panteretligt redskab der skal lette virksomheders adgang til finansiering, ved pantsætning af forskellige aktivkategorier.

Vidnition 7.2 - Pant i løsøre - clipzui.com

Hvad er Kapitel 28: Pant i løsøre og tilgodehavender. Et andet betegnelse for virksomhedspant der omfatter de tilgodehavender, som kan pantsættes særskilt ved brug af fordringspant.

RELATEREDE BØGER

Græshoppejunglen
Det blinde øje
Institutet
Knus-klubben Tårer og bedrag
Taki - den vilde hest
Rasmus Klump hjælper Pips
Pigen fra Trelde Klint
Kurt Danners bedrifter: Sydpolens hemmelighed
Femten år
Klubhold - Tottenham Hotspur FC, Blå Fagklub
De ubændige