Dansk

UDGIVELSESDATO 17-04-2018
FORFATTER Ida Auken
ISBN 9788772005980
FILSTØRRELSE 8,15 MB
FILNAVN Dansk.pdf
Defalske9ere.dk Dansk Image
Aldrig har vi snakket så meget om, hvad det vil sige at være dansk. Og det med god grund: Verden presser sig på udefra i form af mennesker, varer og informationer, der krydser synlige og usynlige grænser i et hidtil uset tempo.Det har sat vores selvopfattelse under pres. Vi er nødt til at genopdage, hvem vi selv er, og genvinde vores kulturelle selvtillid for igen at kunne åbne os mod verden. I DANSK udvikler Ida Auken en tidssvarende og modig vision for Danmark ved at hente inspiration i sin egen og fædrelandets historie og inviterer samtidig alle dele af samfundet til at indgå i en ny og åben samtale om danskhed.I mange andre lande er Danmark beviset på, at det kan lade sig gøre at skabe det gode samfund. Dermed kan vi være med til at lede verden ved eksemplets magt, som vi har gjort med vores lige og rige velfærdssamfund og som landet med de mange vindmøller. Danmark er dybt flettet sammen med verden, og mange af de problemer, vi står overfor, kan vi ikke overkomme alene. Hverken klimaforandringerne, flygtningekrisen eller konsekvenserne af den teknologiske revolution. At være dansk er også at være europæer og del af et internationalt samfund. Det er ikke enten-eller.DANSK er Ida Aukens glødende forsvar for et revitaliseret Danmark og hendes personlige svar på de mange værdipolitiske spørgsmål, som vor tid stiller.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Dansk blev skrevet den 17-04-2018 af forfatteren Ida Auken. Du kan læse bogen Dansk i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Ida Auken.

Dansk Golf Union | Forside

Celebrate the bold, colorful moments in every meal with Dansk dinnerware. Our mid-century Scandanavian designs will help you create a casual yet creative meal.

Webprøver: Dansk - Læsning og retskrivning 7-9

Kundeservice Erhverv Hverdage kl. 10 - 16 Start chat Business Online, Teknisk support Hverdage kl. 9 - 16 Start chat Netbank Erhverv, Teknisk support Mandag - fredag kl. 9 - 16 Lørdag, søndag Lukket Start chat: Bemærk, at man aldrig skal afsløre personlige oplysninger, såsom kontonumre i en chat

RELATEREDE BØGER

Vampyrens kød og blod
Magnet
Fantastiske Feline - Ponymiraklet
Rikosreportaasi Pohjoismaista 2004
Blomstermaleren J. L. Jensen
Now what?
Gennemgribende, udviklingsforstyrrelse, anden
Snöäventyret
Storesøster
Pitcairn-øen