Doktor Kukótskij og undfangelsens gåde

UDGIVELSESDATO 31-10-2016
FORFATTER Ludmilla Ulitskaya
ISBN 9788770705486
FILSTØRRELSE 10,65 MB
FILNAVN Doktor Kukótskij og undfangelsens gåde.pdf
Defalske9ere.dk Doktor Kukótskij og undfangelsens gåde Image
Ljudmila Ulitskaja er nok Ruslands kendteste nulevende forfatter, og hendes værker er oversat til alverdens sprog, også dansk. Doktor Kukótskij og undfangelsens gåde betragtes som hendes hovedværk. Romanen kan ses som en parallel til Doktor Zivago, blot mere indgående og nuanceret.Romanen tager sin begyndelse i de tumultariske 1930´ere. Den strækker sig over op-og nedgangstider for Sovjetstaten og Kukótskij-familien efter den Store Fædrelandskrig, og slutter i 1980´erne, kort tid inden Sovjetunionens kollaps. Hovedpersonerne er Pavel Kukótskij og hans datter Tanja. Pavel trodser den udfordring det unægteligt er at være søn af en oberst på den 'forkerte' side under borgerkrigen, og formår at blive både læge og endda anerkendt gynækolog i den unge Sovjetstat. Det skaber dog helt nye problemer for ham, at han kort efter anden verdenskrig advokerer for den frie abort - et synspunkt der er ildeset både på grund af det russiske folks underliggende ortodokse kulturbaggrund og af staten, der har brug for at genbefolke et åreladet, krigshærget land. Og ikke nok med det, det skaber konflikter i hans ægteskab - konflikter der bliver historiens omdrejningspunkt.Tanja går i faderens fodspor, men at overvære følelseskolde og kyniske dyreforsøg får hende til at vende karrieren ryggen, og hun lever i stedet sit liv som 'kosmopolit' og jazzet boheme. Undervejs får hun et barn med en af Goldbergtvillingerne - uvist hvilken. Barnebarnet bliver et tiltrængt livsmål for den pensionerede Pavel.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Doktor Kukótskij og undfangelsens gåde-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Ludmilla Ulitskaya. Med webstedet defalske9ere.dk læses Doktor Kukótskij og undfangelsens gåde online nu så nemt!

Ogizga yaqinlik qilish » jinsiy aloqa

Learn how to play your favorite songs with Ultimate Guitar huge database. Guitar, guitar pro, bass, drum tabs and chords with online tab player.

Lillian Ingeborg Vollquartz Læs online ebog - On Feet Nation

Doktor24 Cityzen Egészségközpont, az exkluzív kialakítású, teljes körű megelőző és gyógyító ellátást biztosító rendelő-komplexum. A Doktor24 cégcsoport tagvállalatai minden felmerülő egyéni, illetve vállalati ügyféligényt képesek kiszolgálni a következő területeken: allergológia, belgyógyászat...

RELATEREDE BØGER

Duet 3, lærervejledning
Er det syet?!
Agnetes hämnd
Pixi- Hr. Struganoff madalfabet Ø
Å bli undersøkt : norske og danske foreldres erfaringer med barnevernsundersøkelsen
Ingen kan se os bagfra
Du skylder
Hong Kong Select
Perronens længsel efter luftskibe
Indtil det sortnede for mine allerede lukkede øjne
The Old Testament 19 - Psalms
Office 2011 til Mac
Powrót Sherlocka Holmesa
Arketyper
Kompass Fahrradführer 6002: Ostseeküstenradweg 1