Min by med bolle å

UDGIVELSESDATO 08-11-2013
FORFATTER Poul Blak
ISBN 9788770703710
FILSTØRRELSE 2,18 MB
FILNAVN Min by med bolle å.pdf
Defalske9ere.dk Min by med bolle å Image
Både Poul Blak og bogens illustrator, Henri Sørensen, er anden-generations-århusianere, og selvom de i perioder har foretrukket at have Århus lidt på afstand, så elsker de bare deres by og er følsom overfor de kræfter, der truer byen.Århus er lige mit nummer i by, skriver Blak med en let omskrivning af Sinatrasangens hyldest til Chicago. Bogen rummer en række charmerende, subjektive øjebliksbilleder fra Århus, hvor forfatter og illustrator søger at fange byens sjæl. Med 27 akvareller af Henri Sørensen.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Min by med bolle å blev skrevet den 08-11-2013 af forfatteren Poul Blak. Du kan læse bogen Min by med bolle å i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Poul Blak.

Min by med bolle å af Poul Blak - Plusbog.dk

Få Min by er med bolle-å af Poul Blak som bog på dansk - 9788770703710 - Bøger rummer alle sider af livet. Læs Lyt Lev blandt millioner af bøger på Saxo.com.

De bedste opskrifter på boller - Både de sunde og søde ...

og 80erne med den sproglige frigørelse - og dermed muligheden for i fx P3 at bruge ordene i rigeligt mål. Det samme gjaldt et ord som bøsse. Ordet bolle var i hvert fald ikke almindeligt kendt i 50'erne. Jeg talte med en person i Aalborg, der på den tid havde haft en lærer de kaldt Bolle-Åge - fordi han stavede sit navn med bolle-å.

RELATEREDE BØGER

Syv forundringer over resiliensbegrebet
De unge frække
Mine Første År
Det sorte bjerg
Nøjsomhedens tivoli
Slottet i skyerne
Ugler i mosen - og alverdens andre lege
Brazil South
Julia und die Stadtteilritter
Harriets eventyr
Sudoku - Let
Robusthed, skrøbelighed og det generøse lederskab
1Q84 Bog 1
Spor i sneen
Terror på norsk jord