Kollega Persson

UDGIVELSESDATO 23-05-2016
FORFATTER Alice Persson
ISBN 9788793434028
FILSTØRRELSE 10,57 MB
FILNAVN Kollega Persson.pdf
Defalske9ere.dk Kollega Persson Image
I 1975 rejser den 19-årige Alice Persson til den østtyske side af Berlin. Alice føler sig draget mod socialismen, og for hende står det lukkede DDR som et ideal. Hun får løfte om at uddanne sig til journalist, og da hun får arbejde på Radio Berlin International, enstor lejlighed, nye venner og kæreste, tror hun, at hendes drøm vil gå i opfyldelse. Snart erfarer den unge student dog, at Østtyskland langt fra er det paradis, hun havde regnetmed. Anonyme breve spreder tvivl omkring Alices loyalitet over for både kæresten og socialismen, og det frygtede ministerium for statssikkerhed, Stasi, forsøger at rekruttere hende som spion. Alice stilles over for svære valg, der truer både hendes drømme og hendes personlige sikkerhed.Kollega Persson er en intens og medrivende skildring af den ulmende angst bag jerntæppet, og samtidig et historisk testamente over DDR-tidens idealer.Blandingen af storpolitik og hovedpersonens fascinerende historie fastholder læseren til sidste side.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Kollega Persson blev skrevet den 23-05-2016 af forfatteren Alice Persson. Du kan læse bogen Kollega Persson i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Alice Persson.

Alice Persson: Kollega Persson - Bogblogger.dk

Kollega Persson By: Alice Persson | Audiobooks - Biographical | [email protected]/s | 165.10 MiB File List (Click to Show) 166M Kollega Persson.mp3 166M total Download Ko

Alice Persson: Kollega Persson - Bogblogger.dk

Alice Persson skriver godt og levende, og som læser bliver jeg hurtigt fanget ind i handlingen. Personer beskrives levende og ægte, de får deres eget liv og man tror på dem. Jeg er vokset op under "den kolde krig", og derfor var "Kollega Persson" en særligt spændende og lærerig rejse til en del af Østeuropa som vi dengang ikke vidste ret meget om.

RELATEREDE BØGER

Cupfinalen
Dødemandsbugten
Ledelse i Morgen, nr. 7 - april 2019 (e-tidsskrift pdf)
Yeah, Yeah, Yeah!
Canyoning: Classic canyons in Spain, France and Italy
Cirklen åbnes #4: Glasdragen
Lesbounelmia - eroottinen novelli
In de genade van mijn meester - erotisch verhaal
Løgnens hus
Namibia - Botswana
Fange 21
Kvalitative metoder i et interaktionistisk perspektiv
Lilian og Lukas