Flugtruten fra Sæby til Sverige

UDGIVELSESDATO 22-11-2018
FORFATTER Hans Gregersen
ISBN 9788711978603
FILSTØRRELSE 8,46 MB
FILNAVN Flugtruten fra Sæby til Sverige.pdf
Defalske9ere.dk Flugtruten fra Sæby til Sverige Image
Under besættelsen blev en lang række danskere drevet på flugt af tyskerne. Nogle var jøder, der flygtede for at undgå at blive sendt i koncentrationslejr, andre var modstandsmænd, der var blevet opdaget af Gestapo, andre havde på den ene eller den anden måde stukket næsen for langt frem og generet besættelsesmagten. Hans Gregersen fortæller om den veletablerede flugtrute fra Sæby til Sverige, om de modige mennesker, der risikerede deres liv for at hjælpe flygtningene, og hvordan de forskellige flygtninge selv oplevede turen.Hans Gregersen (f. 1946) er en dansk forfatter og lærer. Han har flere gange taget orlov fra arbejdet som skolelærer i Solrød og Sæby for at researche sine bøger. Gennem tiden er det blevet til over 60 bøger om vidt forskellige emner. Hans Gregersen har både skrevet biografier, børne- og ungdomsbøger, rejsebøger samt historiebøger for børn og voksne.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Flugtruten fra Sæby til Sverige-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Hans Gregersen. Med webstedet defalske9ere.dk læses Flugtruten fra Sæby til Sverige online nu så nemt!

Norske og danske turister kan dra til Hellas - men grekerne vil ikke ha...

Sverige er Fantastisk. «Flugten til Sverige» by Rasmus Kreth,Michael Mogensen eBooks & eLearning. Posted by Gelsomino at April 2, 2020.

Flugtruten fra Saeby til Sverige (1999 edition) | Open Library

Strong Heart Song Hent Hans Gregersen Flugtruten fra Sæby til Sverige Epub Kierkegaards filosofi Loiseau de soleil Sg/LM Welding Principles & Applications Omar Khayyan Ghost Squad (A Rest in Peace Crime Story Book 1) All About Aliens (The All About Series) Norman Rockwells People Asked...

RELATEREDE BØGER

Skoleorkesteret
Politimand som gidsel
Psykosyntesens sjæl
Vogterne - de dødes dag
Den røde cobra
Tidsel blandt roser
Lili kiskutyát kap
Skyggens lærling 12 - Kongens Ranger
Journalist på afveje/Forbudte tanker
GROW uptions dialogkort
Sagen Vaterland
En bondes ord
Ligesom en kvinde
Seriøst bedre hud
Giordano Bruno
Studiegruppen, 2. udgave
Appeltilladelser
Ligene af det myrdede ægtepar smidt i havet
Med Falk-Rønne til Kanarieøerne
Vikingevenner 6: Her hersker døden