Kvinden i den hvide kimono

UDGIVELSESDATO 29-10-2018
FORFATTER Ana Johns
ISBN 9788742603222
FILSTØRRELSE 3,31 MB
FILNAVN Kvinden i den hvide kimono.pdf
Defalske9ere.dk Kvinden i den hvide kimono Image
NUMMER 1 PÅ NEW YORK TIMES’ BESTSELLERLISTE OG VINDER AF COSTA FIRST NOVEL BOOK AWARD 2017Eleanor Oliphant er en socialt kejtet kvinde, der lever et liv i ensomhed. I hverdagene passer hun sit kontorjob, og weekenderne består af dybfrost-pizza og vodka. Men hun har det helt ’fint’, og ingen har nogensinde fortalt hende, at livet kan være mere end det.Alting forandrer sig dog, da Eleanor møder Raymond, den kluntede, usoignerede IT-fyr fra kontoret. Da hun og Raymond sammen hjælper Sammy, en ældre herre, der er faldet på fortovet, spirer et venskab gradvist frem mellem dem. Raymond lader sig ikke afskrække af Eleanors ligefremme og til tider uhøflige facon, og det er takket være ham, at Eleanor i sidste ende tør åbne sit eget forrevne hjerte og begynde at læge fortidens dybe sår.Eleanor Oliphant, der snart kan ses på filmlærredet med Reese Witherspoon som producer, er en på én gang rørende, humoristisk og skæv fortælling om den livsvigtige kontakt mellem mennesker og vejen ud af ensomhed.Pressen skriver:'Eleanor Oliphant har det helt fint er altså noget særligt ... den byder både på en stor del humor samtidig med at den også byder på en ret alvorlig og lidt dybere historie ... [Eleanors] tanker og mangel på sociale kompetencer gør hende både underholdende og skøn. Hun er så skæv en personlighed at jeg simpelthen ikke kunne lade være med at holde af hende.' ***** - Sidses Bogreol“En charmerende bog ... en underfundig og tilfredstillende bog at læse.”-The New York Times“Eleanor Oliphant er sjov, rørende og uforudsigelig. Hendes rejse ud fra de mørke skygger er en behændigt spundet og helt igennem hjertegribende fortælling.” - Jojo Moyes'Humoristisk, tåkrummende og hjertevarm ... Èn af årets mest uforglemmelige læseoplevelser.' - Literatursiden“Vittig, charmerende og hjertegribende, ’Eleanor Oliphant har det helt fint’ er en bemærkelsesværdig debut om en ualmindelig kvinde.” - Booklist“... et kækt sprog... Vi griner og græder sammen med Eleanor' - Dansk BiblioteksCenter“Eleanor Oliphant er en indtagende, fornøjelig og intelligent bog …. En fascinerende fortælling om ensomhed, håb, tragedie og medmenneskelighed. Honeymans bog er uovertruffen læsning.” - Associated Press”Uforglemmelig, intelligent, sjov og livsbekræftende.” - Wendy Holden, Daily Mail”Modig, intelligent og sjov … den mest forfriskende og hjertevarmende debut, jeg har læst i lang tid.” - Yorkshire Post”En fortælling fuld af afdæmpet varme og en dyb, uudtalt tristhed … Vidunderlig og morsom.” - The Guardian
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Kvinden i den hvide kimono er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Ana Johns. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Ana Johns bog online og også downloade det gratis!

Gail Honeyman;

Venus & Mars XL sælger et stort udvalg af trendy dametøj i store størrelser (str. 42-56). Udvalget spænder fra smart hverdagstøj til festtøj og gallakjoler.

Tøj til store kvinder Stort udvalg af moderigtigt Plus ...

Kvinden må igen lægge hovedet i blød og overraske sin mand med sin opfindsomhed. 19 år Granatbryllup En kurv med granatæbler og andre gode sager eller granatsmykker. Man kan også finde på gaver der repræsenterer den røde farve fra granaten, det er lidt snyd, men man skal jo også have lidt at arbejde med.

RELATEREDE BØGER

Kvinden der forsvandt
Orv! Manner!
Den motvillige kumpanen
Hyrdedrengens drøm
K for Klara 6 - Nå er det krig!
Vandring på De Kanariske Øer
Kvantespring
Ulysses von Ithacia
Ruth flytter ud
Gumpy 5 - H.C. Andersens hemmelighed
Vinden i Piletræerne 6 -
Mennesket er en ø