H.C. Branner. En introduktion

UDGIVELSESDATO 30-08-2018
FORFATTER Henning Fonsmark
ISBN 9788726020229
FILSTØRRELSE 4,57 MB
FILNAVN H.C. Branner. En introduktion.pdf
Defalske9ere.dk H.C. Branner. En introduktion Image
Henning Fonsmark tegner et portræt af H.C. Branner (1903-1966), der var en af det tyvende århundredes vigtigste danske forfattere. Han beskriver nogle af H.C. Branners vigtigste værker og de temaer, der bliver behandlet i dem. På den måde får læseren en bedre forståelse af H.C. Branner, hans litteratur og ideer. H.C. Branner modtog mange priser og legater i løbet af sin karriere og var elsket af høj som lav, da hans bøger var lette at gå til, samtidig med at der løb en rød tråd af humanisme og ønsket om at forstå mennesker gennem hele forfatterskabet.Den danske forfatter Henning Fonsmark (1926-2006) var både kendt for sit forfatterskab og sit arbejde inden for den danske kultur og litteraturs verden. Han arbejdede blandt andet som redaktør for tidsskriftet Perspektiv i årene 1953-63, men også inden for journalistikkens verden slog Fonsmark sine folder. Han arbejdede blandt andet for Berlingske, hvor han var tilknyttet i otte år fra 1956. Henning Fonsmark skrev flere samfundsdebatterende bøger, hvori han diskuterede alt lige fra demokratiet, etik og uddannelse.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

H.C. Branner. En introduktion er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Henning Fonsmark. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Henning Fonsmark bog online og også downloade det gratis!

Branner - Restudy

Arnold Busck. Luk. Din kurv

H.C. Branner. En introduktion (E-bog, 2018) • Se priser ...

Køb 'H.C. Branner. En introduktion' nu. Henning Fonsmark tegner et portræt af H.C. Branner (1903-1966), der var en af det tyvende århundredes vigtigste danske

RELATEREDE BØGER

Vi hækler flere amigurumier
Neuromantiker
Alt eller intet
Trap Danmark: Falset kort over Helsingør Kommune
Petter klarer alt
Bossman
Under Piletræet
Bottnens klockor
Maya – riget, der forsvandt
Onde mobilfotos
Oplev London
Indledning til æstetikken
For smuk til at gå i hestesko
Wenn die Liebe nicht wär