Jagten på Jan

UDGIVELSESDATO 11-01-2019
FORFATTER Hans Peterson
ISBN 9788711874219
FILSTØRRELSE 8,55 MB
FILNAVN Jagten på Jan.pdf
Defalske9ere.dk Jagten på Jan Image
Jan bor hos sin plejefamilie, familien Eriksson i Kyrkhult, hvor han er meget glad. Men en dag får han at vide, at hans mor er kommet nogenlunde på fode igen, og at hun vil have ham tilbage. Da familien Eriksson ikke har adopteret Jan, har hans biologiske mor loven på sin side.Men så tager Jan selv en beslutning - han stikker af.Todelt serie om drengen Jan, der bor hos sin plejefamilie, familien Eriksson, i Kyrkhult - lige indtil den dag hans mor beslutter at hun gerne vil have ham tilbage.Anden del, \'Jan vælger kurs\', handler om dengang Jan valgte at hjælpe Carin, fordi hendes familie er så præget af vold og druk, at myndighederne indblandes.Hans Peterson (f. 1922) er en svensk forfatter, som har skrevet over 180 bøger inden for forskellige genrer af børne- og ungdomsbøger. Hans Peterson har vundet mange priser for sine bøger, som er blevet oversat til flere forskellige sprog.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Jagten på Jan er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Hans Peterson. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Hans Peterson bog online og også downloade det gratis!

Jagten på de blå nåle! - Side 12

Jagten på Jan. Jagten på Jan. 365 dages byttegaranti i alle butikker. Gratis levering til alle vores butikker. Levering til Pakkeshop kr. 19,95. Kunderne elsker os.

I LUV JAN - Gintberg show: Gintberg for fuld udblæsning ...

Da politiet kommer for at flytte Jan fra hans plejeforældre til hans rigtige mor, stikker han af

RELATEREDE BØGER

Ægtestand
Tvangsindlæggelsen
H. C. Andersen - 3 udvalgte eventyr
Krigaren
Mysteriet om Marie
Turbo, Regningsarter
Den fantastiske bogslugende dreng
The Ice People 30 - The Brothers
A Matter of Course
Du og jeg, Sigge
USA (papir, plano, fysisk)
Guru Edgar Schein - kultur og psykologi
Johannes Falk
Ro på
Gældsbrevsloven med kommentarer
Die Haie der Commissione
Aima shush!