Vågenat i Jerusalem - Zion-arven 1

UDGIVELSESDATO 17-07-2013
FORFATTER Bodie Thoene
ISBN 9788711355718
FILSTØRRELSE 2,44 MB
FILNAVN Vågenat i Jerusalem - Zion-arven 1.pdf
Defalske9ere.dk Vågenat i Jerusalem - Zion-arven 1 Image
1948 erklærer staten Israel sin uafhængighed, og jøder og arabere står overfor hinanden. Midt i dette historiske øjeblik står Moshe Sachar, som har dobbeltarbejde som professor og forsvarsleder, hans gravide kone Rachel og de to forældreløse arabiske drenge Daoud og Gawan. Gennem disse, får man et intenst og hæsblæsende indblik fra begge sider, i en af historiens mest berømte konflikter. Handlingen spænder over de 5 skæbnesvangre dage i Jerusalem i 1948, og `Vågenat i Jerusalem‘ er kun første del af serien Zion-arven, som beskæftiger sig med staten Israels første år. Endnu en gang har Bodie og Brock Thoene på mesterlig vis kombineret deres store fortælleevne med historisk autencitet i et medrivende drama. En væsentlig sidegevinst ved læsning af Zion-arven, er en større forståelse for det, som sker i Jerusalems gader i vore dage.Bodie og Brock Thoenes Zion-arven er en gribende fortælling om en stats fødsel. Serien er kendetegnet ved dens ekstraordinære blanding af historisk autencitet, medrivende drama og en fantastisk fortælleevne, alt sammen fra hjertet af Israel.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Vågenat i Jerusalem - Zion-arven 1-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Bodie Thoene. Med webstedet defalske9ere.dk læses Vågenat i Jerusalem - Zion-arven 1 online nu så nemt!

biblehub.com/pm/john/1-6.htm

Zion-arven, bind 1: Vågenat i Jerusalem, del001 by Bodie Thoene, Brock Thoene from the Album Zion-arven, bind 1: Vågenat i Jerusalem.

Arven - Meaning And Origin Of The Name Arven | WIKINAME.NET

Listen to the complete Zion-arven book series. As always, downloaded books are yours to keep. Som i Vågenat i Jerusalem og i de foregående serier, Zion-krøniken og Zion-pagten, faengsler Bodie og Brock Thoene ved at levendegøre dramatiske historiske begivenheder gennem trovaerdigt...

RELATEREDE BØGER

Kaptajn Blodskæg. De tusind djævles by
Gratitude with the Law of Attraction
Merlin #3: Merlin og søster hårbolle
Der Mörder und das Mädchen
Einstein, Einstein
Europe Western: Railroad & Road
Fænomenologi
Hvem er død?
Zorans børn
Frederiks \
Efterladte digte
Napad na pociąg
Endefuld – A hva’ for noget?
Star Girl - koncert eller kirsebær
Kalkulus. Studiebok
Over det Indiske Hav
Personalejura - regel- og paradigmesamling
Glück ist keine Insel