Hvis bare...

UDGIVELSESDATO 25-03-2019
FORFATTER Sarah Engell
ISBN 9788726157833
FILSTØRRELSE 7,51 MB
FILNAVN Hvis bare....pdf
Defalske9ere.dk Hvis bare... Image
Der stinker af cerut og kattebakker i det kosteskab, jeg har lejet mig ind i. Burde findes lov, som forbyder gamle koner at udnytte desperate teenagere, der lige er flyttet hjemmefra. Jeg sukker for mig selv og zapper mellem reklamerne uden at spekuldere på ret meget andet, end hvorfor grønne vingummier smager bedst. Og hvorfor der altid er flest gule. Det hele burde være så let: Hvis bare jeg drikker Kildevæld. Hvis bare jeg bruger den rette mascara. Hvis bare jeg arvede syv millioner, så jeg kunne købe mig et nyt liv...Hvis bare... er Sarah Engells debutroman.'Bogen er et herligt bekendtskab og kan virkelig anbefales til piger i alle aldre med kærlighed til tøseromaner, selvom hovedpersonen 'kun' er 17 år. ' Merete Flensted Laustsen, LektørbasenDen danske forfatter Sarah Engell (f. 1979) har skrevet en række ungdomsromaner, herunder 'Forpulede kærlighed', 'Forbandede mødom' og bestselleren '21 måder at dø på.' 'Hvis bare' er hendes første roman.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Hvis bare... blev skrevet den 25-03-2019 af forfatteren Sarah Engell. Du kan læse bogen Hvis bare... i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Sarah Engell.

Hvis bare lægerne ikke havde været så skråsikre ...

Det startede med fem kærlighedsbreve. Nu er tre hjerter i skudlinjen. Velkommen til næste kapitel af Lara Jeans liv. Se trailere m.m.

Vi har set - Hvis bare du var min 2 - PS: Jeg elsker dig ...

Toeren til roste "Hvis bare du var min" fra 2018 følger stadig forlægget af Jenny Han med den kapriciøse hovedperson Lara Jean, som er en forfriskende blanding af det introverte og selvsikre, det adorkable og seriøse. Efter en lillesøster-lækage blev Lara Jeans hemmelige kærlighedsbreve sendt til fem af hendes ungdomsflammer, og pludselig måtte hun fingere et forhold med skolens ...

RELATEREDE BØGER

Den skaldede frisør
Det ulmende oprør
Baltic States
Lise Nørgaard
Den gådefulde bande
클리너 6: 청소
Andre tider
Joyride - erotic short story
Alma og Kamari løber på skøjter
Bedre mødekultur
Ungen
Værgeløs
Hjertets hævn
Talismanen
Lyngbytrilogien