Alexanders livdrabant og andre fortællinger

UDGIVELSESDATO 22-09-2016
FORFATTER P. Falk Rønne
ISBN 9788711526583
FILSTØRRELSE 1,90 MB
FILNAVN Alexanders livdrabant og andre fortællinger.pdf
Defalske9ere.dk Alexanders livdrabant og andre fortællinger Image
Åh skræk! Det skrin, Farao har bedt Sethos bevogte, er blevet væk i løbet af natten – 'kast ham i fængsel', råber Farao. Men er Sethos skyldig? Hæren tørster under den brændende ørkensol, og Eumenes, Alexander den Store trofaste soldat bliver sendt ud for at finde en oase – men han bør ikke stole på alle…Pyramider, ørkener, faraoer, intriger –'Alexanders livdrabant og andre fortællinger' er lynrejser gennem Mellemøstens historie, hvor en trofast tjener er mere end guld værd..Bogen er skrevet i og med samtidens sprog og retskrivning.Bag størstedelen af serien 'Fortæller fra ...' stod lærer og teolog Peter Falk Rønne (1889-1953) og Ada Hensel, forfatterpseudonymet for søstrene Caja Gudrun Orsi (f.1908) og Ulrikka Eleonora Nørgaard (f.1904), som gav fortællingerne deres historiske vingesus. Danmarkshistorien, verdenshistorien, myter og sagn blev her fortalt som skæbnefortællinger på få sider og smukt illustreret af den berømte tegner Oscar Knudsen (1898-1971), der for alvor brændte igennem med de cirkusplakater, han tegnede i 1940‘erne og 50‘erne.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Alexanders livdrabant og andre fortællinger-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter P. Falk Rønne. Med webstedet defalske9ere.dk læses Alexanders livdrabant og andre fortællinger online nu så nemt!

Winona - En indianerfige og andre fortællinger by Charles Alexander...

Ravnens fortællinger. By Alexander Ravndal Højsting. Gode historier kan bringe glæde og vække folks fantasi. Ravnens fortællinger er en podcast hvor jeg, Alexander Ravndal Højsting, læser op af finurlige eventyr og fantasier som jeg gerne vil dele med verdenen.

Hankatten Toddy og Andre Fortællinger - eBook... - Walmart.com

Netflix anvender cookies til brugertilpasning, målretning af onlineannoncer og til andre formål. Læs mere, eller rediger dine cookieindstillinger. Netflix støtter Digital Advertising Alliance-principperne.

RELATEREDE BØGER

Long John Silver
Vietnam South
Hjertets hemmeligheder
Skurke og helte i Sønderjyllands historie
En isbjørns erindringer
Blodbrødre
Jamaica
En digters død
Det gyldne kompas 1 - Det gyldne kompas
Udenlandske eller hjemlige ord?