Fyrtøjet

UDGIVELSESDATO 13-06-2017
FORFATTER Russell Punter
ISBN 9788762725492
FILSTØRRELSE 10,12 MB
FILNAVN Fyrtøjet.pdf
Defalske9ere.dk Fyrtøjet Image
Per kan ikke tro sit eget held, da en heks fører ham til en hule fuld af skatte. Men kan et gammelt fyrtøj vise sig at give ham endnu større glæder?Denne serie giver god underholdning og læsetræning til børn, der allerede er godt i gang med læsningen. Hver bog indeholder enten en længere historie, der er inddelt i kapitler, eller flere korte historier. Teksterne er læseteknisk bearbejdede, og bøgerne er gennemillustrerede med flotte, humoristiske tegninger, der understøtter læsningen. 2-5 kl.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Fyrtøjet blev skrevet den 13-06-2017 af forfatteren Russell Punter. Du kan læse bogen Fyrtøjet i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Russell Punter.

Fyrtøjet | Det Danske Filminstitut

6. maj 2019 - Se opslagstavlen "Fyrtøjet", der følges af 112 personer på Pinterest og tilhører holmenielsen. Se flere idéer til Eventyr, Fyrtårne og Sten maleri.

Restaurant Fyrtøjet, København - Restaurantanmeldelser ...

Formidler i Børnekulturhuset Fyrtøjet. Planlægning, udvikling og tilrettelæggelse af den kunstneriske og faglige formidling - herunder ansvar for billedskolen. Medvirker desuden ved museets turismeindsats på det japanske marked.

RELATEREDE BØGER

Drab i et homoseksuelt miljø
Umodne Stikkelsbær
Mellem dobbelt ild - og andre beretninger
OPGØRET OM VOR SAMTIDS HISTORIE
Elsass, Vogensen
Fridfulla Overhalla blev en brutal mordplats
불타는 죄
Daniels baby
Anbragt
Savn
Udvalgte skuespil. Bind 2