Sidsel og andre noveller

UDGIVELSESDATO 25-05-2018
FORFATTER Sigurd Elkjær
ISBN 9788726027457
FILSTØRRELSE 2,53 MB
FILNAVN Sidsel og andre noveller.pdf
Defalske9ere.dk Sidsel og andre noveller Image
I 15 historiske noveller, der udspiller sig i det 17., 18. Og 19. århundredes Danmark beskriver Sigurd Elkjær livet blandt både høj og lav.Indhold: En spillemandshistorie; Den skyldige; På Foldingbro; Det femte læs; Sidsel; Kylling-Søren; Studekongen; Tre om een; Prins Frederik og Niels Rytter; Broen over Mossø; En kleppert; Tammes Fogeds dom; Ved livkompagniet; En frikarl; Leg og grådSigurd Elkjær (1885-1968) var en dansk forfatter, som især skrev hjemstavnslitteratur. De fleste af hans romaner, både de historiske og dem der foregår i hans egen samtid, udspiller sig på Horsens-egnen, hvor han selv voksede op. Sigurd Elkjær var uddannet lærer og arbejdede som sådan til han blev pensioneret i 1950. Som forfatter debuterede han i 1915 med romanen 'Anders Grøn'.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Sidsel og andre noveller-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Sigurd Elkjær. Med webstedet defalske9ere.dk læses Sidsel og andre noveller online nu så nemt!

Sidsel og andre noveller (E-bog, 2018) • Se priser (4 ...

I 15 historiske noveller, der udspiller sig i det 17., 18. Og 19. århundredes Danmark beskriver Sigurd Elkjær livet blandt både høj og lav. Indhold: En spillemandshistorie; Den skyldige; På Foldingbro; Det femte læs; Sidsel; Kylling-Søren; Studekongen; Tre om een; Prins Frederik og Niels Rytter; Broen over Mossø; En kleppert; Tammes Fogeds dom; Ved livkompagniet; En frikarl; Leg og ...

Sidsel og andre noveller af Sigurd Elkjær (lydbog ...

Forholdsregler, Sidsel Falsig Pedersen, genre: noveller, Flot novellesamling. Køb flere og få rabat. Se mine andre annoncer.

RELATEREDE BØGER

Det daglige brød
The Medical Interns - erotic short story
Ein Traum von Freiheit
Zip i rummet #3: Rum-ræs
Nordöstra Skåne : 1:50 000
Sofie #3: Sofie kan flyga
7 glimt
Новый друг
Grænsen, folket og staten
Dzieci królowej elfów 2 - Nieprzebyty las
Kugler i mosen
Den hårde frugt
Howards End
Ich - ein Wahnsinnsjahr
Lidt tættere på stjernerne
Spirit animals - påkaldelsen
Menneskers rige