Positiv psykologi på arbejdet

UDGIVELSESDATO 11-09-2009
FORFATTER Stine Reintoft
ISBN 9788776644215
FILSTØRRELSE 1,69 MB
FILNAVN Positiv psykologi på arbejdet.pdf
Defalske9ere.dk Positiv psykologi på arbejdet Image
Denne bog er blevet til ud fra ønsket om at bringe idéer og tanker fra positivpsykologi frem i lyset og ud til de mennesker, som i en organisatorisk kontekst kan omsætte dem og gøre en forskel for de mange. Her tænkes på ledere og andre, der hver dag beskæftiger sig med at skabe udvikling og vækst i danske virksomheder og organisationer, offentlige såvel som private.Forfatterne gør opmærksom på noget af den viden og nogle af de indsigter og metoder, som kommer fra positiv psykologi som ny retning. Bogen handler med andre ord om at få positiv psykologi til at arbejde på danske arbejdspladser, bringe idéerne i spil og omsætte dem til konkrete handlinger og tiltag i dagligdagen. Tiltag, der kan medvirke til at få organisationer bevæget i en ønsket retning på en positiv, konstruktiv og resultatskabende måde.Læseren bliver desuden præsenteret for konkrete bud på, hvordan andre har arbejdet med at omsætte teorier, forskningsresultater og metoder til praksis på deres eget felt.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Positiv psykologi på arbejdet blev skrevet den 11-09-2009 af forfatteren Stine Reintoft. Du kan læse bogen Positiv psykologi på arbejdet i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Stine Reintoft.

Positiv psykologi - Aarhus Universitetsforlag

Grundlæggeren af positiv psykologi, Martin Seligman, deler ud af sine revolutionerende resultater om positiv psykologi. Martin Seligman: - Tager dig med på en rejse gennem det 20. århundredes psykologi, og giver dig indblik i, hvor positiv psykologi står i dag og i fremtiden

Positiv psykologi på arbejdet af Stine Reintoft, Lene ...

Uddannelsen trækker sig over 4 moduler á 3 dage, og på 4. modul bliver du, efter en bestået prøve, certificeret LifeAchiever. En del af indholdet på uddannelsen svarer til pensum på de to akademifag "Positiv psykologi i ledelse" og "Positiv psykologi i organisationen", som tilsammen udgør lederens uddannelse i positiv psykologi.

RELATEREDE BØGER

En Tid til Helbredelse
Værker i tolv bind 3 : digteren, historikeren, juristen, vismanden
Målmanden og havet
Noen hundre millioner på avveie i Stålbransjen
El mago de Oz
Strawberry betyder smultron
Offer 2117
Borgen Unplugged #11 - Hvad gør taberen?
Skyd aldrig en detektiv
Lille Dorrit 1-2. Rød
Amerikanske tænkere - Reinhold Niebuhr
Afhængig
Hende der må dø
Att bara försvinna
Vores egen lille hemmelighed
On the Come Up
Den stumme pige
Chokolade
Peder Paars