Sudoku svær til ekstra svær

UDGIVELSESDATO ",
FORFATTER none
ISBN 9781788886086
FILSTØRRELSE 4,11 MB
FILNAVN Sudoku svær til ekstra svær.pdf
Defalske9ere.dk Sudoku svær til ekstra svær Image
Bevar roen og overblikket!Glæd dig til denne skønne samling af sudokuer, men vær klar til at udfordre dig selv, for denne her bog er for de erfarne.Bogen indeholder først og fremmest en forklaring til hvordan opgaverne skal løses, men skulle der være brug for yderligere hjælp, så findes alle løsningerne også bagerst i bogen. Bogens opgaver stiger gradvist i niveau, som du kommer igennem dem, og der findes i alt 4 forskellige niveauer:• Krævende (3 stjerner): Lad din hjerne få noget motion• Udfordrende (4 stjerner): Skærp dine evner med disse drilske opgaver• Ekspert (5 stjerner): Kun for de virkelig skrappe• Djævelsk (6 stjerner): Ekstremt hårde, til professionelle løsereBogen er i et paperback-format, og er derfor helt perfekt til at have med på rejsen eller blot til en hyggelig stund derhjemme på sofaen.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Sudoku svær til ekstra svær blev skrevet den ", af forfatteren none. Du kan læse bogen Sudoku svær til ekstra svær i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren none.

Julesudoku af Pedja - Paperback Bog - Gucca.dk

Politiet fik tilladelse til ransagning hos fire fra skandalestyrelse. ... som vi andre løser en svær sudoku. ... Tip Ekstra Bladet - E-mail [email protected] SMS til 1224 Tlf: ...

Sudoku print - Sparet er tjent

Hvis du er glad for tal og logiske problemstillinger, så er Sudoku helt sikkert lige noget for dig. Herunder finder du vores helt nye sudoku-generator - nedenunder afspilleren kan du studere hvordan den virker, men vores bud er, at du slet ikke vil finde det nødvendigt, da den er ganske logisk og intuitiv at benytte.

RELATEREDE BØGER

Jungfrulig Planet
Tiden tæller
Et helt Europa
Lystens labyrinter
Væren og tid + Introduktion
Håndbog i aktiviteter
Bill og Ben besejrer banditterne
Vittige Visdomsord
Den sorte kat
Fluen Ole #4: Fluen Ole møder en myg
Ingenmandsland
Havepoesi
Taltips för ovana
De Blå Ulve 1