Offer 2117

UDGIVELSESDATO 14-06-2019
FORFATTER Jussi Adler-Olsen
ISBN 9788740041637
FILSTØRRELSE 4,97 MB
FILNAVN Offer 2117.pdf
Defalske9ere.dk Offer 2117 Image
I over ti år har Assad været et gådefuldt kraftcenter i Afdeling Q, men en kædereaktion af voldsomme begivenheder bringer ham på randen af total nedsmeltning. Kun en hårdt prøvet Rose kan hjælpe ham med at afkode de mørke dæmoner, som vækkes af den spanske journalist Juan Aiguaders dækning af en flygtnings tragiske død. Med Assad i centrum begynder tretten dages nervepirrende nedtælling mod den ultimative katastrofe midt i Europas hjerte, skånselsløst dirigeret af den irakiske bøddel Ghaalib.Samtidig rystes Afdeling Q af en central kollegas død og af et desperat forsøg på at forhindre en indesluttet og vanvittig drengs kompromisløse og morderiske handling. I kampen for at redde menneskeliv og få løst Assads traumatiske dilemma kastes Carl Mørck og resten af Afdeling Q direkte ind i stormens øje, hvor ingen bliver skånet for at tage drastiske beslutninger og for at handle med alle til rådighed stående midler.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Offer 2117 blev skrevet den 14-06-2019 af forfatteren Jussi Adler-Olsen. Du kan læse bogen Offer 2117 i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Jussi Adler-Olsen.

Offer 2117 | Litteratursiden

I "Offer 2117" i serien Afdeling Q - Bind 8" af Jussi Adler-Olsen bliver Assads dystre hemmeligheder udfoldet, imens han sammen med Carl Mørck og resten af Afdeling Q skal løse en krævende opgave. Assad kender vi som en mand med en veludviklet humor, et imponerende sprogøre og formidable nærkampsevner.

Jussi Adler-Olsens nye krimi skuffer: Der er gået for ...

Offer 2117 er ottende bind i Jussi Adler-Olsens populære og prisvindende serie om Afdeling Q. I over ti år har Assad været et gådefuldt kraftcenter i Afdeling Q, men en kædereaktion af voldsomme begivenheder bringer ham på randen af total nedsmeltning.

RELATEREDE BØGER

Monsterjægerne - De dødes nat
Sommersex 2: Der Strand - Erotischer Roman
Hævntogt
Det demente samfund
Vernon Subutex 3
Unger & udeliv
Hello Ketty
The Whispering Room
Sicily
Nogle dage i september
Sand
Farmor och Vår Herre