Spor af blod

UDGIVELSESDATO 03-10-2017
FORFATTER William Marvin
ISBN 9788711484029
FILSTØRRELSE 7,53 MB
FILNAVN Spor af blod.pdf
Defalske9ere.dk Spor af blod Image
Clay Allison er på vej med toget med sine nyvundne 4000 dollars, da det pludselig bliver standset af røvere, der hastigt forsvinder med gevinsten. Allison skrider hurtigt til handling, følger røvernes spor og når frem til den by, hvor de holder til. Han får imidlertid ikke megen hjælp fra sheriffen, men sammen med et par gode veninder hvirvles han ind i adskillige faretruende situationer. Hvordan skal han slippe ud af fjendens vold?William Marvin Jr. er pseudonym for den svenske forfatter Bengt-Åke Cras (f. 1943). Cras har skrevet et utal af ungdomsbøger, noveller, dokumentariske bøger og en lang række romaner af den særlige genre, som han kalder 'sexy western'. Clas‘ bøger er altid fyldt med dramatik og underholdning, uanset om de handler om ishockey, Det vilde Vesten eller noget helt tredje. Ud over pseudonymet William Marvin Jr. har Clas udgivet under navnene Carina Fjällström, John Burell, Janne Bond og Ivar Backhoff.I William Marvins westernserie, Sexy Western, følger vi cowboyen Clay Allison og hans oplevelser rundt omkring i Det vilde Vesten. Clay har et stort talent for at rode sig ud i alle de underholdende situationer, der skal til for at skabe en god tju-bang-roman. Marvins kombination af god gammeldags cowboyer og indianere blandet med lidt hed sex her og der garanterer underholdningen, så snart man åbner en af hans bøger.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Spor af blod blev skrevet den 03-10-2017 af forfatteren William Marvin. Du kan læse bogen Spor af blod i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren William Marvin.

Spor af blod af William Marvin | Bog & idé

Letlæst krimiserie for børn, som lige har knækket læsekoden. Lixtallene i serien er mellem 4 og 6. Der er spæn

BLOD I URINEN (hæmaturi) - Information om blod i urin

Køb Spor af blod af William Marvin som e-bog på dansk til markedets laveste pris og få den straks på mail. Clay Allison er på vej med toget med sine nyvundne 4000 dollars, da det pludselig bliver standset a..

RELATEREDE BØGER

Nomaden
Amerika på krykker
Tales of Mystery and Imagination
Brødrene Løvehjerte
Nede i jorden
Volmer Nissen: I sagens interesse
Drabsafdelingen
Supernemt sukkerfri
The Vicar of Wakefield
Peppa Pig - Gurli Gris på mudder-festival - Løft flapperne
Hævn
Mongolia
Uret tikker
Emres håndbog i kunsten at blive kendt
Ontvoerd
Люси и Ема карат колело
Omvæltninger
Helga i sin stad
Hvem er kat – hvem er mus