Inger

UDGIVELSESDATO 24-11-2016
FORFATTER Andreas Karker og Martin Hjort
ISBN 9788771802146
FILSTØRRELSE 10,98 MB
FILNAVN Inger.pdf
Defalske9ere.dk Inger Image
I en levende biografi med kant og ukendte anekdoter går journalisterne Andreas Karker og Martin Hjort på jagt efter kvinden med Inger-faktoren. Gennem mange timers eksklusive samtaler med Inger Støjberg og dem, der kender hende bedst, tegner de et personligt portræt af en stille pige fra Hjerk i Sallingsund, der drømte om at blive bedst til håndbold og længe fulgte sin mors råd om ikke at stikke næsen for langt frem. Af ungdomspolitikeren fra Viborg, der var lige ved at give op, fordi hun hverken slog igennem i medierne eller i systemet Fogh. Og af integrationsministeren, som efter fem uger på posten stod med hundredevis af vandrende flygtninge på motorvej E47 - i et land, som først nu forstår, at man ikke kan putte sig i nord og pudse glorien.Andreas Karkers og Martin Hjorts bog om Inger Støjberg er den første om dansk politiks nye store personlighed.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Inger er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Andreas Karker og Martin Hjort. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Andreas Karker og Martin Hjort bog online og også downloade det gratis!

Inger - definition of Inger by The Free Dictionary

Læge Inger Malthe. Velkommen til Læge Inger Malthe. Videre til indholdet. Forside; Praktisk info. Åbningstider; Lægen; Personale; Brugeroprettelse; Kontakt; Forside. Velkommen til klinikkens hjemmeside. Her kan du finde information om vores åbningstider, telefontider og meget mere.

Inger Nilsson - Wikipedia, den frie encyklopædi

Kontaktinformation for Inger Hobro, telefonnummer, adresse og kontaktinformation.

RELATEREDE BØGER

Djævelens værk
Glas i byggeriet
Uden motiv
Ved du, hvem du er?
Sexologi
Operation Mumie
Din är elden
Sharia og samfund
I dansen
Heksehistorier
DEN LETTE MUSIK
Pinch of Nom: 100 Slimming, Home-style Recipes
Bøvl med bandagerne
Bakugnens hemlighet