Tavs

UDGIVELSESDATO 09-05-2016
FORFATTER Cecil Bødker
ISBN 9788702196245
FILSTØRRELSE 6,61 MB
FILNAVN Tavs.pdf
Defalske9ere.dk Tavs Image
TAVS består af fjorten fortællinger om den forældreløse dreng Tavs og de personer og omgivelser, der kommer til at betyde noget for hans udvikling. CECIL BØDKER angiver ikke nogen bestemt tidsperiode, men kolorit og miljø peger mod 1800-tallet og den liberalisme, der prædiker, at enhver er sin egen lykkes smed.Rent bogstaveligt går Tavs i smedelære, men driften i ham går mere mod kunsten end mod håndværket. Kunstneren i ham stiller ham på de svages side. I en tid uden socialt sikkerhedsnet bliver Tavs den, der udfra sin natur tager sin skæbne i egne hænder, men også griber ind i andres i hjælpsomhed og samhørighed.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Tavs-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Cecil Bødker. Med webstedet defalske9ere.dk læses Tavs online nu så nemt!

tavs - engelsk oversættelse - bab.la dansk-engelsk ordbog

Tavs er ensom, og han savner Teo, som han ser skyggen af overalt og følger ind i en fantastisk og farefuld verden. Fra vinduesflader og spejle forsøger Teo at lokke Tavs til at gøre ham selskab på den anden side, og efter en mislykket koncertoptræden sammen med den japanske pige Shiro, begynder Tavs den lange rejse ind i en fatastisk verden, henimod Teo og Dødens Rige.

Tavs tjener | Jysk Handi

Beskrivelse og synonymer for ordet Tavs. Vi fandt 6 synonymer for tavs.Se nedenfor hvad tavs betyder og hvordan det bruges på dansk. Tavs betyder omtrent det samme som Stille.Se alle synonymer nedenfor.

RELATEREDE BØGER

Begrebet Angest
Dødelig alvor
Bolder
Rikosreportaasi Suomesta 1975
Supernemt vegansk
Flyttedag
Macbeth
Læringens DNA
Mine vilde dyr
Mumbai
Personfølsomme oplysninger
Styrke og svaghed
Borgen Unplugged #129 - Julestorm i Løkkeland
Strafsache van Geldern
Kvinder med takt og toner
Solstício de Verão - Conto Erótico
Tre brud i tværprofessionelt samarbejde
Bevidsthed, bevidsthed, bevidsthed