Spionjæger

UDGIVELSESDATO 02-07-2010
FORFATTER Ib Melchior
ISBN 9788711300794
FILSTØRRELSE 9,95 MB
FILNAVN Spionjæger.pdf
Defalske9ere.dk Spionjæger Image
Ib Melchior er født i 1917 og opvokset i Danmark, men flyttede som 20-årig til USA. Efter det japanske angreb på Pearl Harbor meldte han sig til krigstjeneste. Den amerikanske efterretningstjeneste kunne straks se den unge danskers talenter - han kendte Europa og talte flere europæiske sprog. Han blev sendt til Europa, hvor han fulgte den amerikanske hærs fremrykken fra Omaha Beach gennem Frankrig, Luxembourg, Tyskland og Tjekkoslovakiet. Han var aktiv som kontraspion, og hans opgave var at efterforske, fange og afhøre spioner, sabotører og krigsforbrydere. Også bag fjendens linjer.Efter krigen vendte Ib Melchior hjem til USA, hvor han gennem mange år arbejdede som forfatter samt instruktør og producer af film og tv-shows.'Emmer af uforfalsket autenticitet' Berlingske Tidende'Forrygende læsning' Weekendavisen'Pokkers dramatisk og underholdende' B.T.'Man opsluges totalt' Jyllands-Posten
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Spionjæger er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Ib Melchior. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Ib Melchior bog online og også downloade det gratis!

»Hvis jeg skulle give et råd til danske politikere, så ...

Spionjæger - en dansk kontraspions bedrifter i den amerikanske hær under 2. verdenskrig. 4.33 3 5 Forfatter: Ib Melchior. Findes som e-bog. Ib Melchior er født i 1917 og opvokset i Danmark, men flyttede som 20-årig til USA. Efter det japanske angreb på Pearl Harbor meldte han sig til krigstjeneste.

Find Spionjæger i Faglitteratur - Køb brugt på DBA

Spionjæger er beretningen om en dansk kontraspions bedrifter i den amerikanske hær under 2. verdenskrig. Ib Melchior blev i 1942 som 24-årig rekrutteret af OSS, Office of Strategic Services, USA's første spionage-organ.

RELATEREDE BØGER

Det Hemmelige Rige (8) Sukkerbageriet
Strik en bamse
Hjerterdame
Η Λούσι και η Έμμα Κάνουν Πιτζάμα Πάρτυ
Affaldsmennesker?
En anden sol
Virées excitantes - Une nouvelle érotique
Det store brændende slot
Nu er det jul igen
Kvinder der forandrede verden - 43 kvinder fra den franske revolution til i dag
Rødt for blod
En verden af fremmede