Et ansigt og en brækket arm

UDGIVELSESDATO 20-02-2017
FORFATTER Jens Smærup Sørensen
ISBN 9788702229523
FILSTØRRELSE 3,18 MB
FILNAVN Et ansigt og en brækket arm.pdf
Defalske9ere.dk Et ansigt og en brækket arm Image
De skulle igang med høsten her i den sidste uge af sommerferien. Nis ville vise dem, at han sagtens kunne være med. I den her høst ville han virkelig tage sin tørn, virkelig få dem alle sammen til at kigge. Deres nye traktor, den stod dernede og skinnede i solen. Den skulle nu hjælpe dem med høsten, men den skulle ikke mindst hjælpe ham. Det var Nis også ret hurtig blevet klar over. Traktoren kunne hjælpe ham frem. Den kunne gøre ham større. Større end nogen af de andre åbenbart troede at han var.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Et ansigt og en brækket arm-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Jens Smærup Sørensen. Med webstedet defalske9ere.dk læses Et ansigt og en brækket arm online nu så nemt!

Bræk en arm? - Eksperten - Computerworld

Et ansigt og en brækket arm Af Jens Smærup Sørensen ( 2002) Lån på biblioteket. Log ind for at anmelde Facebook Tweet Det er høsttid, og den nye traktor virker som en magnet både på karlene og drengen Nis. Da han bestemmer sig for selv at køre den, går det galt. Tags. drenge. traktorer. ulykker.

Få Et ansigt og en brækket arm af Jens Smærup Sørensen ...

Få Et ansigt og en brækket arm af Jens Smærup Sørensen som e-bog på dansk - 9788702229523 - Bøger rummer alle sider af livet. Læs Lyt Lev blandt millioner af bøger på Saxo.com.

RELATEREDE BØGER

Hvide Skygger
Jens Munk
Tid
Hjælp!
Pigefest ... for Søren!
De 5 (13) - De 5 på Den mystiske hede
Midnatsrosen
Den glade og den sure måne
På sporet af den eventyrlige by
Dristige missioner fra 2. verdenskrig