Jalousi

UDGIVELSESDATO 20-10-2016
FORFATTER Grethe Heltberg
ISBN 9788711617298
FILSTØRRELSE 7,77 MB
FILNAVN Jalousi.pdf
Defalske9ere.dk Jalousi Image
To kvinder elsker den samme mand. Diana Felsen, en succesfuld og egoistisk kunstner, er gift med ham. Den selvudslettende Ida Andersen, hendes halvsøster og husbestyrerinde, vil også have ham. Vi følger disse to vidt forskellige kvindeskikkelser, og bliver vidner både til en kærlighedshistorie, et mord og en overraskende slutning.Grethe Heltberg går i romanen 'Jalousi' helt tæt på konflikten mellem det at være kunstner og det at være kvinde.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Jalousi er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Grethe Heltberg. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Grethe Heltberg bog online og også downloade det gratis!

Jalousi - hjælp til at arbejde med jalousi - ALT.dk

Jalousi bringer os i krise, når vi bliver overvældet af den. Samtidig sker oplevelsen af jalousi ofte i en situation, hvor det kan være svært at få den støtte, som man har brug for, når man er i akut krise. Jalousi er et begreb, der handler om at føle sig forsmået af dem vi er knyttet til, føle sig krænket og svigtet.

Jalousi | Christianshavns Kognitive Psykologklinik

Jalousi er en følelse, der refererer til de negative tanker og følelser af usikkerhed, frygt og ængtelse for et forventet tab af noget, personen værdsætter, såsom et forhold, venskab eller kærlighed. Jalousi består ofte af en kombination af følelser som vrede, sørgmodighed og afsky. Jalousi er en kendt oplevelse i menneskelige relationer.

RELATEREDE BØGER

Kraften
De 95 procent #10 - Relationer uden autopilot
Veronika beslutter at dø
Gossip Girl: Allt och lite till
IZOLA #1: Rejsen til Falkien
Det halvtomme glas
Stilhedens budskab
Le Camarade de voyage
Livsstilsmedicin mod slidgigt
Sugar (tysk)
Testamente
Vasara Ispanijoje - seksuali erotika
De fire fjerdingsfyrster
Kan det nu passe?
EU-retten i Danmark
Ondt liv
Borgen Unplugged #142 - Mette F‘s nedtur
Dukkerne