Standupkomiker

UDGIVELSESDATO 09-05-2014
FORFATTER Thomas Wivel
ISBN 9788792660428
FILSTØRRELSE 3,25 MB
FILNAVN Standupkomiker.pdf
Defalske9ere.dk Standupkomiker Image
Standupkomiker er et kalejdoskopisk tilbageblik på Thomas Wivels turbulente liv med comedy fra hans første famlende optræden på Din´s til i dag. Han har samlet de mærkeligste, sjoveste, vildeste og ikke mindst pinligste oplevelser på og bag scenen - alene og med kollegaer som Casper Christensen, Carsten Bang, Brian Mørk og Povl Erik Carstensen.Han fortæller ærligt om livet som komiker, som ud over at være lyst og meningsfuldt også er usikkert og trækker store veksler på familie, venner og ægteskaber. Men først og fremmest giver han et underholdende indblik i dansk standups historie, som han har oplevet den gennem 23 hektiske år i branchen.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Standupkomiker blev skrevet den 09-05-2014 af forfatteren Thomas Wivel. Du kan læse bogen Standupkomiker i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Thomas Wivel.

stand-up-komiker | Gyldendal - Den Store Danske

Booking af stand-up komiker. Sæt lattermusklerne i gang hos gæsterne ved dit næste arrangement! Hos Lykke Music & Events motiveres vi af at skabe arrangementer, som er en succes for alle. Vi har ingen særlig økonomisk interesse i de enkelte kunstnere.

Standupkomiker Ruben Søltoft: - Jeg laver et løfte til ...

Singlelivet kan give mange hårde knubs, men Sanne Søndergaard har det godt alene, og hun har ikke tænkt sig at lave om på sig selv for at få en kæreste."Mine damer og herrer, den næste, vi skal have på scenen, er en mand, der både har patter og fisse!". Sådan blev Sanne Søndergaard præsenteret, da hun i 2008 trådte ind foran publikum på Kulcaféen i København.

RELATEREDE BØGER

En højere retfærdighed
Q for quorum
Mog i mørket
Storsvindleren Karelen
Revisors erstatnings- & disciplinæransvar
Jobs drøm og andre fortællinger
Pääministeri kaatuu - eroottinen novelli
Louisiana - architecture and landscape
Fast Ejendom I
Nattens dæmon
Dyr for viderekomne
Korallerne
På liv og død
Emma er ikke bange
Stjernestøv 3
ADHD i skolen