Mimbo Jimbo finder en ven

UDGIVELSESDATO 14-06-2016
FORFATTER Jakob Martin Strid
ISBN 9788702188684
FILSTØRRELSE 7,10 MB
FILNAVN Mimbo Jimbo finder en ven.pdf
Defalske9ere.dk Mimbo Jimbo finder en ven Image
Mimbo Jimbo går en tur. Han finder mange sjove ting, en kastanje, et spejlæg, en lille sten,og en stor sten .... men hov, det var jo ikke en sten men Mumbo Jumbo.Mimbo Jimbo egner sig til højtlæsning fra 2 år og op.I e-bogsudgaven af Lykkelige Mimbo Jimbo finder en ven, kan du vælge at få læst højt af Lars Thiesgaard imens du ser Jakob Martin Strids fine illustrationer. Men man kan også slå indtalingen fra og læse bogen selv.Indlæst af Lars Thieagaard.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Mimbo Jimbo finder en ven er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Jakob Martin Strid. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Jakob Martin Strid bog online og også downloade det gratis!

Mimbo Jimbo finder en ven og andre sjove ting ♥ Papbog

Mimbo Jimbo er en sød og sjov elefant, der altid er ude på ballade og som altid finder sig et eventyr eller to.Jakob Martin Strid står bag "Mimbo Jimbo finder en ven", og her sker der som sædvanlig sjove ting.

Mimbo Jimbo finder en ven - Buuks

Mimbo Jimbo er evigt nysgerrig og finder mange spændende ting, da han er ude at gå tur. En kastanje, en lille sten og en STOR sten blandt andet. Men hvor er hans ven, den rare flodhest Mumbo Jumbo? En dejlig papbog med en helt enkel og meget genkendelig historie. Sjov at kigge på, fin at lytte til og god at snakke om. Fra 0 år

RELATEREDE BØGER

Den første postflyver
Les Nouvelles Aventures de Jeff Peters
Paper Towns
Soft dream
På myrens fodsti
En Tid til Helbredelse
Wer führt Regie in meinem Leben?
Troldepus i skoven - og andre historier
Falske værdier
Kejserhøgen
Begærets sider