Skriveguide

UDGIVELSESDATO 20-11-2013
FORFATTER Tina Reichstein
ISBN 9788771182972
FILSTØRRELSE 1,41 MB
FILNAVN Skriveguide.pdf
Defalske9ere.dk Skriveguide Image
En brugsanvisning i god skriftlig kommunikation - både på nettet, i e-mails, på sms og de sociale medier såvel som i traditionelle papirtekster.Bogen er stilet til alle, der skriver professionelle tekster - enten på jobbet eller i forbindelse med studiet - og den er kort og præcis, så du kan bruge din tid på at skrive.Den lægger vægt på, at der skal være en synlig sammenhæng mellem din organisations værdier og jeres skriftlige kommunikation. Og den viser dig, hvordan du skal skrive, så din organisation fremstår både troværdig og kvalitetsbevidst.Tina Reichstein har arbejdet med både korte og lange skriveguider i en lang række virksomheder og organisationer og giver bl.a. råd om, hvordan du skal disponere din tekst, hvordan du undgår de mest almindelige stavefejl, hvordan du forklarer fagord bedst muligt, og hvordan du kommunikerer effektivt.Tina Reichstein er stifter og ejer af kommunikationsfrimaet Syntaksis ApS, cand.mag. i dansk og retorik og en erfaren underviser og formidler inden for dansk sprog og kommunikation.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Skriveguide blev skrevet den 20-11-2013 af forfatteren Tina Reichstein. Du kan læse bogen Skriveguide i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Tina Reichstein.

Skriveguide til nuværende elever om formalia

Skriveguide - trin for trin. 1. Hvad vil du gerne sige? Vælg én hovedpointe. Læserbreve skal være korte og knivskarpe. Kontroltjek: Du skal kunne opsummere dit læserbrev i en enkelt sætning på max 3 linjer. Hvis du ikke kan det, er det bedre at fordele dine pointer på flere læserbreve. ...

Fandango 7. Læse/skriveguide af Trine May m.fl.

Skriveguide. Formalia. andre sider. luk. andre sider under Skriveguide. Flerfaglig. Fagene. Fremstilling. Formalia - sådan får du styr på dine formalia. Til de større skriftlige opgaver stilles der, udover de fagspecifikke krav, en række officielle og formelle krav.

RELATEREDE BØGER

Om natten stikker jeg ikke af
Bidevind og blåhvaler
Skam
Vigga & Luna #6: Ridestævnet
Oplev Californien (Lonely Planet)
Kriminologi
Dalmatian Coast: Cres to Dubrovnik
På eget ansvar
Student i alverden
A Change of Hearts - The Pink Collection 61