De ualmindelige - Den bøjede mønt

UDGIVELSESDATO 25-08-2017
FORFATTER Jennifer Bell
ISBN 9788763850681
FILSTØRRELSE 1,60 MB
FILNAVN De ualmindelige - Den bøjede mønt.pdf
Defalske9ere.dk De ualmindelige - Den bøjede mønt Image
Dyk ned i en magisk verden under Londons gader, hvor intet helt er, som det ser ud ...Da Ivy og hendes storebror Seb finder deres bedstemors hus endevendt, kan de slet ikke forestille sig, hvad der venter dem. En svævende fjer har skrevet en ildevarslende besked på væggen, og snart er de to søskende viklet ind i et hæsblæsende eventyr dybt under Londons gader, i den mystiske by Lundinor, hvor almindelige ting har magiske kræfter.Men hvor der er store kræfter på spil, lurer der ofte ondskab, og nu må Ivy og Seb finde til bunds i en gammel familiehemmelighed – før det er for sent ...Pressen skriver:»Skønt fantasifuldt univers i en parallel magisk verden, hvor sprog, plot og karakterer går op i en højere enhed. Her er endelig noget magi i en parallel verden a la Harry Potter for især de yngste Potter-fans.«– Susanne Dahl Jensen, Lektør»Historien har alt det, en god historie skal have i en verden, hvor der allerede har været én, der hedder Harry Potter: magi, ondskab, børn der er almindelige, men kan noget ganske særligt. […] Som sådan er De ualmindelige en hyldest til fantasien og en opfordring til at læse og digte med.«– Jannie Schjødt Kold, Weekendavisen»Den her bog er lidt som det bedste af alle gode fantastiske universer. Man træder gennem en kuffert ind i en anden verden, der er genstande som kan noget andet, end det ligner, der er en gåde, som skal løses, og der nye venskaber, gamle fjendskaber og børn, der er meget klogere end de voksne. […] Det er en god bog, og jeg er sikker på, at den vil fortrylle rigtig mange. Selv glæder jeg mig nu til 2'eren.«– 8/10 stjerner, Bookeater»De ualmindelige er helt sin egen med et nyt og finurligt univers. Min første indskydelse var faktisk slet ikke, at den mindede mig om Harry Potter, men derimod om Spiderwick tilsat lidt af magien fra det fortryllede slot i Skønheden og Udyret – og måske lige en lille portion gys. […] Jeg er helt sikkert klar til at tage på endnu en rejse til Lundinor med Ivy og Seb.«– 5/5 stjerner, Bechsbooks.dk
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen De ualmindelige - Den bøjede mønt blev skrevet den 25-08-2017 af forfatteren Jennifer Bell. Du kan læse bogen De ualmindelige - Den bøjede mønt i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Jennifer Bell.

Det rygende timeglas (De ualmindelige #2) by Jennifer Bell

De ualmindelige - den bøjede mønt. Af Jennifer Bell (2017).

Fantasy for unge (på voksensiden) lyd - ung - dansk... | Nota bibliotek

Den Kongelige Mønt- og Medaillesamling (opr. Det Kongelige Mønt- og Medaille-Kabinet) er den danske hovedsamling af mønter, medaljer, pengesedler med mere. Den blev 1781 en selvstændig institution, men har rødder tilbage til Det Kongelige Kunstkammer i 1600-tallet.

RELATEREDE BØGER

Barnet bag diagnosen
Team Tvilling
Water of life
Refleksologi mod rygsmerter
Kritisk sprog- og kulturpædagogik
Nice: Plan de Ville
Min kæreste elskling
India Phrasebook & Dictionary
Halvvejs rundt om søen
Blouse
Kulis aus Ping-Hu