Den røde maske

UDGIVELSESDATO 26-04-2018
FORFATTER Elias & Agnes Våhlund
ISBN 9788772002040
FILSTØRRELSE 6,83 MB
FILNAVN Den røde maske.pdf
Defalske9ere.dk Den røde maske Image
Hvis man drømmer tilstrækkeligt, kommer det en dag til at blive virkelighed.Lisa har klaret sin første superhelteopgave, men det føles som om, hun bare har drømt det. For i hendes hverdag er alt, som det plejer, hun bliver mobbet i skolen, og drengebanden forfølger hende endnu mere end nogensinde. De kaster sig over de svageste og mobber alle, også Lisa. Men hver eneste gang Lisa har et øjeblik til overs, sætter hun sig og læser i den bog, hun fandt på biblioteket: Håndbog for superhelte.Det er på tide, at hun lærer endnu flere tricks!Tempofyldt, hæsblæsende og spændende historier om en pige, der tager sagen i egen hånd. En slags moderne Pippi Langstrømpe med superkræfter, som skildres med fantastiske illustrationer. Et eventyr, som man sluger og med en heltinde, man bare må elske!Bogen er rigt illustreret, næsten som en graphic novel, og passer til aldersgruppen 6-10 år.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Den røde maske er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Elias & Agnes Våhlund. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Elias & Agnes Våhlund bog online og også downloade det gratis!

Den røde maske (Håndbog for superhelte, #2) by Elias ...

Bibliotekernes resumé. Frankrig 1624 - en række historier med Røde Maske, kendt fra serien om Spurvehøgen, som på Robin Hood-maner bekæmper adelens tyranni og hjælper de fattige.

Den røde maske, Hardback • Se pris (10 butikker) hos ...

Den røde maske (bog) af forfatteren Elias & Agnes Våhlund | Seriebøger | Hvis man drømmer tilstrækkeligt, kommer det en dag til at blive virkelighed.Lisa har klaret sin første superhelteopgave, men det føles som om, hun bare har drøm

RELATEREDE BØGER

Hovedstolen
Tvelys
Jasmin og Julius siger J
Ali er kuli
Den rette kærlighed
Barrings sønnesøn
Lindas tid
Dagsorden mord
The King without a Heart
Det flammende sværd
Polsk september
Økonomistyring - videregående uddannelser