Kampen om fremtiden

UDGIVELSESDATO 28-02-2019
FORFATTER Thomas Terney
ISBN 9788702284300
FILSTØRRELSE 9,64 MB
FILNAVN Kampen om fremtiden.pdf
Defalske9ere.dk Kampen om fremtiden Image
Hvorfor har kunstig intelligens så stor indflydelse på vores fremtid?Og hvad er kunstig intelligens egentlig?Kunstig intelligens er nu kernen af forretningen for nogle af de mest værdifulde selskaber i verden, og de investerer massive summer i den fortsatte udvikling af kunstig intelligens. Under dem vokser en underskov af start-ups fokuseret på anvendelsen af kunstig intelligens, drevet af ambitiøse grundlæggere og investorer med dybe lommer. Sammen med mere etablerede virksomheder har de planer om at revolutionere stort set alle sektorer med kunstig intelligens med nye intelligente tjenester og produkter. På den internationale scene har Rusland, USA og Kina startet et kapløb om at blive førende indenfor kunstig intelligens, hver med håbet om at blive den verdensledende nation. Kampen om fremtidens magt og markeder er startet, og den handler om kunstig intelligens.For de fleste er kunstig intelligens dog stadig noget abstrakt, som gemmer sig på fjerntliggende servere placeret i en lige så uhåndgribelig sky. Men kunstig intelligens er i virkelighed ikke så komplekst, og mekanikken bag er ofte inspireret af simple principper fra biologiens verden. Forstår man principperne, og hvordan de efterlignes i computeren, forstår man også, hvad kunstig intelligens er, og hvordan det kan bruges.Kampen om fremtiden - forstå hvordan kunstig intelligens påvirker mennesker, magt og markeder er den første bog på dansk, der i et letforståeligt sprog går bag om begrebet og giver en grunding indføring i årsagerne til kampen om at udvikle bedre kunstig intelligens, hvad kunstig intelligens egentlig er, og guider dig til, hvad du skal tænke over, når du vil anvende kunstig intelligens.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Kampen om fremtiden-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Thomas Terney. Med webstedet defalske9ere.dk læses Kampen om fremtiden online nu så nemt!

Kampen om fremtiden - E-bog - Thomas Terney - Mofibo

Kampen om fremtiden - forstå hvordan kunstig intelligens påvirker mennesker, magt og markeder er den første bog på dansk, der i et letforståeligt sprog går bag om begrebet og giver en grunding indføring i årsagerne til kampen om at udvikle bedre kunstig intelligens, hvad kunstig intelligens egentlig er, og guider dig til, hvad du skal tænke over, når du vil anvende kunstig intelligens.

Anmeldelse: "Kampen Om Fremtiden - Forstaa Kunstig ...

Fremtiden tilhører kampen om de grås guld. Der vil være over 1 mia. mennesker over 65 år i 2030, og de spiller en altafgørende rolle i forbrugsvæksten i det kommende årti.

RELATEREDE BØGER

Livets gave
Måneskinsbanden
Ræveungen og den lillle grå høne
Urolige hjerte
Oje, Dorothee! - Daniels Tagebuch
The Danish industrial foundations
En kat og en mus
International projektledelse
Sønderjylland besat
Carrara
Længslen er sin egen vampyr
Disas kamp
Germania
Clara Raphael