Piloter

UDGIVELSESDATO 10-03-2020
FORFATTER Hanne Korvig
ISBN 9788726429657
FILSTØRRELSE 8,11 MB
FILNAVN Piloter.pdf
Defalske9ere.dk Piloter Image
Vil du gerne arbejde højt oppe over skyerne? Og gå på arbejde i solskin hver dag? Og drømmer du om at sige: 'This is your captain speaking'? Så skal du måske være pilot.En pilot er en person, der styrer et luftfartøj. De fleste piloter flyver folk på ferie eller på arbejde. Lyt med her, og lær alt, hvad der er værd at vide om piloter.Hanne Korvig (f. 1971) er journalist og forfatter. Hun har læst historie og sociologi på RUC og Københavns Universitet, og hun har også taget en uddannelse som manuskriptforfatter.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Piloter-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Hanne Korvig. Med webstedet defalske9ere.dk læses Piloter online nu så nemt!

Kategori:Piloter - Wikipedia, den frie encyklopædi

Piloter, der er uddannet inden for militæret (flyvevåbnet, hæren eller søværnet), kan få trafikflyvercertifikater ved at uddanne sig på en godkendt flyveskole. Uddannelsen tilrettelægges individuelt og afsluttes med en praktisk prøve over for Statens Luftfartsvæsen. Nogle piloter har certifikat til at flyve helikopter.

For Piloter - LenAir

Gennemsnitsalderen for piloter i SAS er 47 år, og når gennemsnitsalderen falder, vil lønniveauet i SAS også falde i forhold til konkurrenterne," siger Mogens Holgaard. Piloterne og ledelsen i SAS skal mødes i morgen eftermiddag og begynde de indledende forhandlinger om nye lønninger.

RELATEREDE BØGER

Den tredje Beatrice
I en anden verden: mit dagligliv i Guatemala
K for kage
Min afsked med islamismen
Min kamp 2
Det måtte blive dig
England
TØRKE
Cirkus og gøgl i Odense 1826-1844
Anlagd diskoteksbrand tog 63 unga liv
Søloven
Læring i praktikken
Emil på skate-board
Slip rynkehysteriet
Kort & Guide – London
En bedre verden
Pirat Bent og Dødens skammekrog
Rejsning
Oprøret mod tyngdeloven
Uden min datter