Personalejura - regel- og paradigmesamling

UDGIVELSESDATO 15-01-2016
FORFATTER Jens Paulsen
ISBN 9788741263632
FILSTØRRELSE 1,66 MB
FILNAVN Personalejura - regel- og paradigmesamling.pdf
Defalske9ere.dk Personalejura - regel- og paradigmesamling Image
Personalejura – regel- og paradigmesamling er anvendelig både for praktikere og studerende i arbejdsretlige fag. Bogen udkommer samtidig med Personalejura – praktisk arbejdsret (5. udg.), hvor der i betydeligt omfang er henvisninger til specielt aftaler og paradigmer i denne bog.Personalejura – regel- og paradigmesamling er opdelt i fire hovedafsnit. Afsnittene A og B rummer de væsentligste nationale og internationale arbejdsretlige love, bekendtgørelser og direktiver. I afsnit C er der gengivet en række væsentlige aftaler på det overenskomstdækkede arbejdsmarked. Et udpluk af arbejdsretlige paradigmer, specielt inden for den individuelle arbejdsret, er medtaget i afsnit D.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Personalejura - regel- og paradigmesamling-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Jens Paulsen. Med webstedet defalske9ere.dk læses Personalejura - regel- og paradigmesamling online nu så nemt!

68-95-99.7 rule - Wikipedia

38.70 €. Personalejura - regel- og paradigmesamling er anvendelig både for praktikere og studerende i arbejdsretlige fag. Bogen udkommer samtidig med Personalejura - praktisk arbejdsret (6. udg.), hvor der i betydeligt omfang er henvisninger til specielt aftaler og paradigmer i denne bog.

Regelsamling I og II til personalejura - pokkari, Tanska, 2010

Personalejura, Ansættelsesret, Overenskomster, Funktionærjura, Udenlandsk arbejdskraft, Udstationering, Opsigelse, Ansættelse, Ferie, Arbejdstid, Fridage, Graviditet og barsel, Personalepolitikker, Vikarer, Retshjælp, Det fagretlige system, Rådgivning, Forhandling, Persondata...

RELATEREDE BØGER

Den stærkeste
Räden mot Dieppe
Heidi på kostskole
Doktoren
Radio Mercur: Pirater i æteren - del 2
Ævintýri og Sögur
Hvem myrdede Gilles Deleuze?
Easy Maps, Rom
Det dobbelte gravsted
En gnist af glæde
Find Tom i en anden tid - Det gamle Rom
Ikke til forhandling - livets ligning
Over vandet går jeg