Cremasterrefleksen

UDGIVELSESDATO 02-03-2017
FORFATTER Laura Ringo
ISBN 9788702225914
FILSTØRRELSE 3,32 MB
FILNAVN Cremasterrefleksen.pdf
Defalske9ere.dk Cremasterrefleksen Image
Jeg tilstår, at jeg er fuld af spørgsmål. Jeg tilstår, at jeg tit tænker på, hvordan hans kæreste ser ud, og hvordan deres fælles lejlighed ser ud. Jeg tænker på, om han er flyttet fra hende, fordi de har et dårligt sexliv. Jeg tilstår, at jeg nogle gange tror, at han har lyst til at røre ved mig, når vi ligger sammen i sengen. Jeg tilstår, at jeg vil begæres.Karla har altid gjort, hvad der blev forventet af hende. Det var for eksempel ikke rigtigt hendes idé, at hun skulle studere journalistik i Odense. Mens Karla tuller alene rundt i sin nye hjemby og øver sig på at gøre alt det, som hendes mor har sagt, hun IKKE skal gøre, møder hun Viktor. Viktor bytter rundt på inseminere og insinuere, og Viktor er impulsiv og upålidelig. Men måske er det derfor, Karla godt kan lide ham? Og måske er det okay, hvis man slet ikke gider være journalist alligevel?CREMASTERREFLEKSEN er Laura Ringos debut.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Cremasterrefleksen blev skrevet den 02-03-2017 af forfatteren Laura Ringo. Du kan læse bogen Cremasterrefleksen i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Laura Ringo.

Cremasterrefleksen | Albertslund Bibliotek

CREMASTERREFLEKSEN er Laura Ringos debut. Læs mere Læs udsnit af bogen; Lydprøve Laura Ringo. Cremasterrefleksen. Jeg tilstår, at jeg er fuld af spørgsmål. Jeg tilstår, at jeg tit tænker på, hvordan hans kæreste ser ud, og hvordan deres fælles lejlighed ser ud. Jeg tænker på, om han er flyttet fra ...

cremasterrefleksen - bogbotten.dk

Cremasterrefleksen. Af Laura Ringo (f. 1990) (2017) Da Karla flytter til Odense for at læse journalistik, møder hun den impulsive Viktor. De bliver venner, og Viktor flytter ind på Karlas kollegieværelse. Men hvorfor kan Karla lide ham? Når han både lyver og er upålidelig?

RELATEREDE BØGER

Tuhma tyttö
El laberinto de Agua - dramatizado
Den lille bog om dating
Inger Margrethe
En lodret drøm
Leifs kniv
En bog om trøfler
Gæt et dyr
Les plus beaux contes de Hans Christian Andersen
Maisa Jons
Huijauksia ja ryöstöjä