Plastik i havet

UDGIVELSESDATO 11-01-2018
FORFATTER Julie Juanita Larsen
ISBN 9788711691816
FILSTØRRELSE 5,52 MB
FILNAVN Plastik i havet.pdf
Defalske9ere.dk Plastik i havet Image
En fagbog henvendt til børn, der gerne vil vide mere om plastikforurening i verdenshavene, og hvad man selv kan gøre for at reducere forureningen. Bogen viser i både tekst og billede, hvad plastik i verdenshavene betyder for dyrelivet og den mad, vi putter i munden. Bogen har en masse aktuel fakta og viser også, hvordan man selv i sin hverdag kan gøre meget for at reducere brug af plastik.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Plastik i havet blev skrevet den 11-01-2018 af forfatteren Julie Juanita Larsen. Du kan læse bogen Plastik i havet i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Julie Juanita Larsen.

Størstedelen af verdens plastik er endt som affald ...

Det er vigtigt at vide, hvordan plastik ender i havet, hvis vi har et ønske om at gøre noget ved problemet. Plastaffald findes overalt i havmiljøet; langs kyster, ude midt på havet, på havoverfladen og på havets bund.

Fakta om plastik | WWF Denmark

I havet nedbrydes plastik over tid og ender som mikroskopisk plast. Flere plejeprodukter som for eksempel skrubbecremer og tandpasta indeholder også små plastikpartikler. En undersøgelse af spildevandet ved to svenske rensningsanlæg har vist, at selv om disse anlæg fjerner plastpartiklerne fra vandet, så udledes millioner af mikroplastpartikler til havet hver time.

RELATEREDE BØGER

Og noget andet er -
Kongelig snigmorder
Horoskopets 12 tegn
I bad med Fru Nielsen
Auf den richtigen Weg
Leg
Marie går skolevejen
Massakre i ørkenen
Lykke-Per
Underholdningens historie
Nordisk kriminalkrönika 1990
Pyrénées Ariégeoises - Mont Valier - Pique d´Estats
Die Coolen Kicker punkten wieder - Band 5
Den nordiske mands hævn
Skæbnehjulet