Tintin i Sovjetunionen – softcover

UDGIVELSESDATO 06-06-2019
FORFATTER Hergé
ISBN 9788770857635
FILSTØRRELSE 9,24 MB
FILNAVN Tintin i Sovjetunionen – softcover.pdf
Defalske9ere.dk Tintin i Sovjetunionen – softcover Image
På banegården i Bruxelles stiger den unge reporter Tintin 10. januar 1929 sammen med sin hund, Terry, om bord på et internationalt eksprestog for at indlede en reportagerejse til Sovjetrusland. Trods store anstrengelser undervejs lykkes det ikke en agent fra det sovjetiske hemmelige politi at forhindre Tintin i at nå frem til Moskva.Med livet som indsats udforsker Tintin bolsjevikkernes samfund og bliver chokeret over de usle forhold, mange mennesker lever under. Efter at have infiltreret Den Røde Hær anholdes han og stilles for en henrettelsespeloton. Hvis ikke det havde været for Terry, var Tintins første internationale reportagerejse også blevet hans sidste.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Tintin i Sovjetunionen – softcover er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Hergé. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Hergé bog online og også downloade det gratis!

Tintin & I - YouTube

Sovjetunionen (1922-1991) var en socialistisk (i form av kommunism) statsbildning och en enpartistat som styrdes av kommunistpartiet och dess ledare. Faktasida på Forum för levande historias webbplats där du kan läsa kortfattat om Holodomor - en stor svältkatastrof som krävde miljontals liv i...

Sovjetunionen - Wikipedia

Sovjetunionen blir til. Russland, Belarus, Ukraina og Transcaucasus underskriver en kontrakt som godkjenner skapelsen av Sovjetunionen. Sovjetunionen og Deutsches Reich in går i en ikke aggresjons pakt. Deutsches Reich invaderer polen fra vest.

RELATEREDE BØGER

Han nådde toppen
टिंडर टॅक्सी - एक कामुक लघुकथा
Massagen - erotisk novell
Min blege bror
Gyldendals Store Engelsk parlør
Leikur með herra X - Erótísk smásaga
Ravnens vinger
Birds in the Garden
Kalle og Palle, liv og værk
Frøken Jensens kogebog
Den etiske revolution
Russia: From the Urals to Lake Baikal
Fjenden iblandt os
Bro, bro, brille
Häxkatten
Mordets praksis
Rummets guder 2
Mission feriekys (1)
Release