Nærværende læsning

UDGIVELSESDATO 10-09-2010
FORFATTER Bente MorreMadsen
ISBN 9788771606263
FILSTØRRELSE 10,52 MB
FILNAVN Nærværende læsning.pdf
Defalske9ere.dk Nærværende læsning Image
Hæftet fremstiller en model for læsning af ældre, skønlitterære tekster i danskundervisningen. Modellen skaber rammer for læsning i klassens fortolkningsfællesskab og giver plads til at tale om teksten og om læsernes oplevelser af teksten. Denne model for en nærværende læsning er hermeneutisk og fænomenologisk inspireret. Læseforståelsen bevæger sig mellem tekstens del og helhed og gennem fire faser i den litterære læsning: fokus på værkets verden, værkets æstetik, værkets holdning og værkets kontekst. 'Nærværende læsning' kan inspirere til læsning af ældre tekster på alle klassetrin.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Nærværende læsning blev skrevet den 10-09-2010 af forfatteren Bente MorreMadsen. Du kan læse bogen Nærværende læsning i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Bente MorreMadsen.

PDF Evaluering af projekt Sproggaven i Fredensborg Kommune 2019

Dialogisk læsning - Sprogpakken.dk. Før læsningen. Under læsningen. Efter læsningen. 2. En model for dialogisk læsning. Den dialogiske læsning består, som ordet angiver, af to aktiviteter: dialog og læsning.Me. toden bygger i sin oprindelige form på tre overordnede strategier, som kan bruges under

Anmeldelse: De unge kræver nærværende ledere - FINANS

Få Nærværende læsning af Søren Fanø som e-bog på dansk - 9788771606263 - Bøger rummer alle sider af livet. Læs Lyt Lev blandt millioner af bøger på Saxo.com.

RELATEREDE BØGER

Det var tider!
Corpus Delicti
Vend om Jason
Lass es Dir gut gehen - Ermunternde Geschichten
Tænkehatten præsenterer #1: Er jeg smuk?
Barndomsfortællinger
I kamp mod tiden
Angst mod Martin Luther
Star Stable (2) - Sjælerytterne - Legenden vågner
Vejen til Vollsmose
Fredagsintervjun - Jan Björklund
Fractured by Categories
Pigen der kunne tale med hunde
Under Nevadas sol - erotisk novell
Swingers
Wiatronogi
Asfaltblomstens duft
Rigsvåbnet
Ny energi og innovation i Danmark