Legenden om Denmark

UDGIVELSESDATO 29-10-2013
FORFATTER Alex Frank Larsen
ISBN 9788702150360
FILSTØRRELSE 8,30 MB
FILNAVN Legenden om Denmark.pdf
Defalske9ere.dk Legenden om Denmark Image
Denmark Vesey var bare 14 år, da han blev solgt som slave fra den dansk-vestindiske koloni Sankt Thomas. Han kom derefter til Haiti og Amerika, hvor det endelig lykkedes ham at købe sig fri af slaveriet.Efter et omtumlet liv blev han dømt til døden for at have planlagt det største slaveoprør i USA’s historie. Det har gjort ham til en berømt og omstridt frihedshelt i Amerika, mens han hidtil har været glemt og ukendt i Danmark.Alex Frank Larsen er gået i den danske slaves fodspor og fortæller her den dramatiske og overrumplende historie om den modige og solidariske Denmark, der kom i klemme i en barsk verdenshistorie.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Legenden om Denmark blev skrevet den 29-10-2013 af forfatteren Alex Frank Larsen. Du kan læse bogen Legenden om Denmark i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Alex Frank Larsen.

Legenden om Denmark af Alex Frank larsen - En dansk slave ...

Julemanden er en viderefortolkning af legenden om 'Sankt Nikolaus af Myra'. Men hvordan blev en biskop fra det varme Lilleasien til en julemand, der flyver rundt i kane med rensdyr? Hvor bor julemanden? Nordpolen, Grønland eller Finland? Meningerne er delte, når det kommer til spørgsmålet om, hvor julemanden egentlig bor. Julemandens ...

Legenden om Denmark af Alex Frank Larsen

LEGENDEN OM DANMARK - Den danske slave..., ALEX FRANK LARSEN, emne: historie og samfund, Gyldendal 2013, ny stand, 173 sider, illustreret (Fragt 45 kr) "Denmark Vesey var bare 14 år, da han blev solgt som slave fra den dansk-vestindiske koloni Sankt Thomas.

RELATEREDE BØGER

De stærke viljer - bind 2
Dansk Kriminalreportage 1976
Fugle
The Morganville Vampires #3: Midnatsgyden
Silje står på snow-board
Fugleskræmslet
Aben Alf
Dansk naturvidenskabs historie (bind 1-4)
Vi på Krageøen
Vindue uden udsigt Lydbog
Handlingsmæssigt råderum i socialt arbejde
Anton 2: Kleiner Lehrer - ganz groß! - Hörbuch Junior
9. november
Belize & Eastern Guatemala