Farlig Ferie

UDGIVELSESDATO 02-07-2018
FORFATTER Lisa Rossavik Rich
ISBN 9788770310765
FILSTØRRELSE 6,98 MB
FILNAVN Farlig Ferie.pdf
Defalske9ere.dk Farlig Ferie Image
Linda og Jette møder Bjørn og Claus i Vesterø på Læsø. De er ude at bade sammen, og de hygger sig med hinanden. De bliver gode venner og aftaler, at de skal på en cykeludflugt næste dag. De vil køre ned til Saltsyderiet. På turen bliver de overhalet af to mænd på store motorcykler. Det bliver en voldsom oplevelse, for de to mænd vil skræmme den lille gruppe. De to drenge bliver ydmyget af mændene på motorcyklerne. Pludselig gasser de deres motorcykler helt op, så det brøler omkring dem. De griner. Og så er de væk. Linda, Jette, Bjørn og Claus kigger efter dem. ”Hvor var de nogle helvedes karle!” siger Bjørn, mens han tørrer sveden af ansigtet. De hopper op på cyklerne og kører ud mod Saltsyderiet.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Farlig Ferie-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Lisa Rossavik Rich. Med webstedet defalske9ere.dk læses Farlig Ferie online nu så nemt!

Farlig ferie - ComicWiki

Farlig ferie 5: Farlig sne, E-bog - Se billigste pris hos PriceRunner Sammenlign priser fra 5 butikker Betal ikke for meget - SPAR på dit køb nu!

Farlig ferie 5: Farlig sne, E-bog • Se priser (5 ...

Selv om du er på ferie, så kan det stadig være skønt at bevæge sig lidt. Langs med Mui Nés hovedgade, lidt gemt væk i en baggård, ligger områdets eneste offentlige træningscenter, Mui Né Fitness. Her er der også mulighed for at deltage i yogaklasser flere gange om ugen.

RELATEREDE BØGER

Farmerhjerte
Fra Andersen til Scherfig
LEGO DUPLO - Bussen - Sjov med klistermærker
Den eneste historie
En postkasserers rædselsnat
Deadline 2000
Glatta livet
Fortryllende dage
Bisp
Digte
Ved Hoksør Fjord