Dukkehuset

UDGIVELSESDATO 19-12-2017
FORFATTER Evelyn Anthony
ISBN 9788711877913
FILSTØRRELSE 2,24 MB
FILNAVN Dukkehuset.pdf
Defalske9ere.dk Dukkehuset Image
Selv en så toptrænet agent og spion som Harry Oakham kan ikke vide alt.Som for ekspempel at Murens fald og afspændingen ville gøre ham overflødig i den engelske efteretningstjeneste. Eller at Hotel Dukkehuset gemmer på skæbnesvangre hemmeligheder fra en 400-årig fortid. Eller at den kvindelige diplomat, Rosa Bennet, han forelsker sig i, er sat til at udspionerer ham.Og at Rosa, nylig fraskilt og følelsesmæssigt hårdt ramt, mod sin vilje også forelsker sig i Harry. Med katastroflae konsekvenser ...Hvad Harry til gengæld ved, er at hans nye organisation råder over nogle af Europas bedste eks-spioner – med speciale i spionage, bortførelser, mord og andre beskidte affærer. At Hotel Dukkehuset er et perfekt samlingssted for folk, der arbejder diskret. At et attentat på en saudiarabisk prins, som besøger London, er en vellønnet opgave – og kan få storpolitiske følger.Men kombinationen af, hvad Harry ved og ikke ved, er en eksplosiv cocktail. Som rummer udspekuleret tortur. Nådesløse likvideringer. Stormende begær.Og uventet kærlighed mellem de to, der har alt og alle imod sig ...Evelyn Ward-Thomas blev født i London i 1928. Under pseudonymet Evelyn Anthony har hun udgivet en perlerække af romaner, som er blevet oversat til flere forskellige sprog. Evelyn Anthony bevæger sig hovedsageligt inden for thrillergenren og den historiske roman og har haft stor succes verden over.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Dukkehuset er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Evelyn Anthony. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Evelyn Anthony bog online og også downloade det gratis!

Dukkehuset

Dukkehuset er den nye, fordrejende og frygtindgydende thriller i serien om Kommissær Helen Grace fra Matthew Arlidge. Arlidge er forfatteren til Okker gokker og Bro bro brille, og han er blevet erklæret til at være "den nye Jo Nesbø".

Bonanza | Mandag morgen i dukk | Mandag morgen i ...

Beskrivelse af Dukkehuset Eva Kristensen. Firmaportræt ikke udfyldtVirksomheden Dukkehuset Eva Kristensen er beliggende Smedegade 69 i Struer. Virksomheden beskæftiger sig primært med detailhandel med brugte varer i forretninger. Har du opdateringer til Dukkehuset Eva Kristensen - klik her.

RELATEREDE BØGER

Blott den som älskar är rik
Solskinslandet
En anonym pige
Smeden og hans kone
Farlig færd for fører og fædreland
Neustart! - Was sich in Politik und Gesellschaft ändern muss
Psyrrealistic Songs of Loud Sound Devotion
Lykke
Washington DC
Sateen jälkeen
Le Problème du Pont de Thor