Bestyrelser i virksomheder

UDGIVELSESDATO 10-06-2010
FORFATTER Flemming Keller Henriksen
ISBN 9788776733995
FILSTØRRELSE 2,41 MB
FILNAVN Bestyrelser i virksomheder.pdf
Defalske9ere.dk Bestyrelser i virksomheder Image
Hvad enten man sidder i en bestyrelse eller overvejer at indtræde i en, kan denne bog være en stor hjælp.Bestyrelsesarbejde i mindre og mellemstore virksomheder er ofte lige så udfordrende som i større virksomheder. Der er derfor al mulig grund til at sætte sig ind i, hvad bestyrelsesarbejdet indebærer, før man påtager sig sit første bestyrelseshverv, ligegyldigt hvor stort eller lille et selskab man træder ind i.Bogen giver et godt overblik over de pligter, man har som bestyrelsesmedlem. Derudover giver den en række praktiske, gode råd og gennemgår bl.a. de formelle såvel som de uskrevne regler, som man er nødt til at have kendskab til for at udføre bestyrelsens arbejde efter loven. Endelig giver den et overblik over, hvornår man kan blive erstatningspligtig, hvis man begår fejl.+ Gode råd om bestyrelsesarbejdet+ Information om den nye selskabslov+ Både til store og små bestyrelser+ Også for aktionærer og anpartshavereFlemming Keller Hendriksen, Forum Advokater, er advokat med speciale inden for selskabsret. Han rådgiver både større og mindre selskaber og har i en årrække været bestyrelsesmedlem i selskaber, der driver virksomhed i en række forskellige brancher.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Bestyrelser i virksomheder blev skrevet den 10-06-2010 af forfatteren Flemming Keller Henriksen. Du kan læse bogen Bestyrelser i virksomheder i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Flemming Keller Henriksen.

Eksperter: Bestyrelser skal gøre noget i krisetider ...

CBS Bestyrelsesuddannelserne er forrest i udviklingen af bestyrelsesarbejde som fag. Med udgangspunkt i værdiskabende bestyrelsesarbejde anlægges et 360°

PDF Bestyrelseshåndbogen

Virksomheder med tilknytning til erhvervet er bl.a. virksomheder der producerer maskiner og udstyr til landbruget og fødevarebranchen, producenter af diverse hjælpestoffer og ingredienser, virksomheder i serviceerhverv så som transport, handelsvirksomheder og virksomheder indenfor den finansielle sektor.

RELATEREDE BØGER

Milos seje spring
Ved kanten
Primrose Hill
Manden i kolonihaven
Miss America
The Stranger on the Night Train
De kortuddannede
Den unge Marx
Historien om A.J. Fikrys liv
Skyggernes børn
Wir standen unter den Pappeln - Erinnerung an meine Kindheit und Jugend
Chokolade til morgenmad