7 gode vaner. Miniudgave

UDGIVELSESDATO 06-03-2020
FORFATTER Stephen R. Covey
ISBN 9788702301168
FILSTØRRELSE 7,23 MB
FILNAVN 7 gode vaner. Miniudgave.pdf
Defalske9ere.dk 7 gode vaner. Miniudgave Image
7 gode vaner. Miniudgave er lige til at have i lommen. De kendte syv gode vaner er i denne miniudgave samlet i en hurtig og letfordøjelig udgave. Bogen præsenterer syv gode vaner, man skal inkorporere i sine rutiner for at blive mere effektiv og afbalanceret i sit arbejde.Ønsker du efterfølgende at vide mere om de syv gode vaner, kan du læse videre i grundbogen 7 gode vaner, som der også findes en personlig arbejdsbog til.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen 7 gode vaner. Miniudgave blev skrevet den 06-03-2020 af forfatteren Stephen R. Covey. Du kan læse bogen 7 gode vaner. Miniudgave i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Stephen R. Covey.

7 gode vaner. Miniudgave - Gyldendal Business

"7 gode vaner. Miniudgave" [2. udgave, 1. oplag] af Stephen R. Covey - Indbundet Bog (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet). På dansk. Genre: Erhverv, Div.. Udgivet 6/3. Vejer 87 g og måler 119 mm x 104 mm x 13 mm. 72 sider. 7 gode vaner. Miniudgave er lige til at have i lommen. De kendte syv gode vaner er i denne miniudgave samlet i en hurtig og letfordøjelig udgave.

7 gode vaner (Gavebog) | Arnold Busck

7 gode vaner. Miniudgave er lige til at have i lommen. De kendte syv gode vaner er i denne miniudgave samlet i en hurtig og letfordøjelig udgave. Bogen præsenterer syv gode vaner, man skal inkorporere i sine rutiner for at blive mere effektiv og afbalanceret i sit arbejde.

RELATEREDE BØGER

Et sprog for det kvindelige
Stuefugle i farver
Farvel søster
Mening i handling
Et barn er født i Betlehem
Oplev Rom
Busserne fra Svendborg
Stockholm Pocket Precincts: A Pocket Guide to the City's Best Cultural Hangouts, Shops, Bars and Eateries
Tutto compreso - Confessioni di un escort Parte I
#walkwithme
Nordisk Kriminalreportage 1998
Camille
Den gule Billedbog
Digital formidling af kulturarv
Turen til Norge 2: Bag lukkede døre