Ildlandet

UDGIVELSESDATO 01-05-2014
FORFATTER Chris Ryan
ISBN 9788711333297
FILSTØRRELSE 2,91 MB
FILNAVN Ildlandet.pdf
Defalske9ere.dk Ildlandet Image
Under falklandskrigen i 1982 sætter den unge Mark Black livet på spil for at fange en ung kvindelig argentinsk spion. Samtidig planlægger englænderne en dristig mission mod den befæstede luftbase i Tierra del Fuega, den fjerne spids på det sydamerikanske hovedland. Black og hans SAS-kammerater sendes i forvejen for at observere stedet, men noget går galt, de bliver opdaget og må kæmpe sig ud.20 år senere er Black, der nu er senior underofficer, tilbage i Sydatlanten, hvor han plages af minder, som han troede for længst var begravet. Det britiske luftforsvar er blevet slået ud af et overraskelsesangreb, og endnu engang gør argentinerne klar til et angreb på øerne. Et SAS-team landsættes fra en ubåd. Men er missionen blevet forrådt fra starten? Skæbnen bringer Black sammen med pigen fra fortiden, spørgsmålet er bare, om han tør stole på hende og slipper væk i tide til at uskadeliggøre de fjendtlige bombemaskiner og undgå en omfattende krig.Chris Ryan er et pseudonym for en tidligere soldat inden for de britiske specialstyrker. Han blev kendt for at være den eneste ud af ottemands-holdet Bravo Two Zero, der undgik tilfangetagning i Irak under den første golfkrig. Under sin flugt (300 km gennem Irak til den Syriske grænse) drak Ryan vand forurenet med atomaffald og var efterfølgende ude af stand til at vende tilbage til aktiv tjeneste.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Ildlandet er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Chris Ryan. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Chris Ryan bog online og også downloade det gratis!

Ildlandet 2020: Top 10 ture og aktiviteter (med billeder ...

Køb Ildlandet af Chris Ryan som e-bog på dansk til markedets laveste pris og få den straks på mail. Under falklandskrigen i 1982 sætter den unge Mark Black livet på spil for at fange en ung kvindeli..

Landskaber, Ildlandet - Ensemble MidtVest & Esbjerg ...

Find topanmeldte og anbefalede ture og aktiviteter i Ildlandet i 2020. Al den information, du skal bruge, fra priser og tidspunkter til skip køen-muligheder og mobilbilletter, så du kan booke på forhånd med GetYourGuide og få mest muligt ud af din rejse til Argentina.

RELATEREDE BØGER

Hans Råskov
Жгучая вина - Глава 1
Den gale trompetist
Ægteskabsmiraklet i Swallowbrook
Möte med kärleken
Brothers of Blood 5
H.C. Andersen – udvalgt og læst af Kathrine Lilleør
Børn
Mellem sol og måne
Billeder af ny velfærd
Diamanttjuvar på Titanic
Min Laslo
Forløberen
Neuroser
Anders Grøn