Patent på tilværelsen

UDGIVELSESDATO 03-09-2004
FORFATTER Viggo Madsen
ISBN 9788777397172
FILSTØRRELSE 10,65 MB
FILNAVN Patent på tilværelsen.pdf
Defalske9ere.dk Patent på tilværelsen Image
Med den ægte beskedenhed, der skyldes, at han godt ved, han ikke behøver sætte sit lys under en skæppe, har Viggo Madsen valgt at betegne sine prosastykker ´udgydelser´.Der er flere store fortællinger på færde i Viggo Madsens udgydelser, og de er ikke bange for at gå i flere retninger, på én gang. Hans prosastykker forekommer både næsten-klassiske og splinter-nye. Det er tvetydighedens fortællinger, der folder sig ud - og ind. Med kolbøtteblik og klarsyn, med detaljerede forvrængninger og en usædvanlig fornemmelse for sprog, skriver forfatteren sig op mod tidens erkendelser og dårskaber, videnskabeligheden, sex-fikseringen og frisindet. Men han fortsætter, rykker så at sige fra midtbanen og går selv. Hele vejen. Viggo Madsen er en dribler. Dansk digtnings Preben Elkjær.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Patent på tilværelsen-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Viggo Madsen. Med webstedet defalske9ere.dk læses Patent på tilværelsen online nu så nemt!

Hilsen fra en humorforladt humanist - Kristeligt Dagblad

Viggo Madsen: "Patent på tilværelsen", 141 sider, 238 kroner, Hovedland. Viggo Madsen er en god digter, men en mindst lige så god novelleforfatter, mener vor anmelder.

Patent på tilværelsen af Viggo Madsen | Bog & idé

Strik til damer er yderst populært. Her finder du flere hundrede gratis strikkeopskrifter og hækleopskrifter på flotte designs til damer. Med disse moderigtige designs skaber Mayflower unikke muligheder for at strikke smarte sweatre, trøjer, kjoler mv. til damerne i familien.

RELATEREDE BØGER

Phantasterne
This is my Paris: Travel Diary, Activity Book & City Guide In One
Koko fra Togo
Kurt Danners bedrifter: Den gule hævner
Stemmens kraft
Julias geheime Gelüste - Erotische Novelle
Adorias diamant
You can leave your hat on - erotic short story
Fortællinger i udvalg
Självkänsla : när introverta och extroverta möts
Danske scenekunstnere
Vikarlægen
Central America & Mexico
Forbrydelsen ved sluse 14 & Den gule hund
Min grå maske kan ikke tale