Mens Ceresbyen bliver til

UDGIVELSESDATO 23-05-2019
FORFATTER Kirsten Folke Harrits
ISBN 9788791324222
FILSTØRRELSE 2,78 MB
FILNAVN Mens Ceresbyen bliver til.pdf
Defalske9ere.dk Mens Ceresbyen bliver til Image
I billeder og tekst fortæller bogen om forskellige faser i byggeriet. Fra det gamle bryggeri til den nye bydel.fra det gamle bryggeri til den nye bydelfra tegninger i byggeledelsen til landmålerens optegninger på byggegrundenfra udgravning og pilotering til opbygning af parkeringskælder og huse i jern og betonfra arbejdet ned i jorden til op i luftenfra råhuse som betonkonstruktioner til murstensbeklædte beboelseshuse, hvor mangfoldige håndværkere har virketfra at kranerne hersker over luftrummet, til de demonteres og efterlader et tomrum over de bygninger, som mennesker herefter flytter ind i og fylder med liv og ny historie til stedet.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Mens Ceresbyen bliver til-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Kirsten Folke Harrits. Med webstedet defalske9ere.dk læses Mens Ceresbyen bliver til online nu så nemt!

Ceres Plaza - A. Enggaard A/S

Mens Ceresbyen bliver til: Forfatter(e): Kirsten Folke Harrits: Pris pr. stk.: DKK 199,20 ekskl. moms: DKK 249,00 inkl. moms . Telefon 9620 6666 . Spørgsmål til Dafolos online butik? Salgs- og leveringsbetingelser. Returseddel. Persondatapolitik Tlf. 9620 6666. Dafolo A/S · Suderbovej 24 · 9900 Frederikshavn ...

Ceresbyen bliver befolket i år | stiften.dk

Du kan sende os en mail, hvis du har faktuelle spørgsmål til uddannelse. Vi svarer normalt inden for 48 timer. Er du i tvivl om, hvilken uddannelse du skal vælge, eller overvejer du andre ting, opfordrer vi til, at du starter en chat, eller kontakter os pr. telefon.

RELATEREDE BØGER

Ånden Øjvind
Det afhuggede hoved
Venice & the Veneto
Katedral
Ikke i aften, skat - Forskellig lyst og afvisning
Tao og kinesisk medicin
Arkitekt Axel Høeg-Hansen
Josi und die anderen
Ole Aleksander får en lillesøster
På sporet af det etiske menneske
Texas-røverne
Doktor Proktor og det store guldrøveri
Tyven